1194 beoordelingen
 1. 9,2

  Rustig gelegen. Veel comfort in het huisje (goede bedden, bubbelbad, 3 TV’s) met hoogtechnologische apparaten. Minder leuk was het tumult en de geluidsoverlast van onze buren op onze laatste avond (ma 21-05) Voor de rest hebben wij genoten van een superverblijf in een mooi vakantiehuisje!!!

  Mei 2018 -  verbleef in Ravenbosch+ (5 pers.)

 2. 7,6

  Heel comfortabel huisje, mooie gashaard, goede ligging nabij Maastricht en Valkenburg. Fijn dat er miniverpakkingen shampoo en dergelijke in het huisje waren. Heel gezellig, het plateau met windlichten en kaarsen, zeer verzorgd! Goede, complete inventaris. Gezellige en moderne inrichting. Zeer prettige badkamer met grote douchecel en brede wastafel! Nette tuin en terras. Top, die airco!

  Mei 2018 -  verbleef in Ravenbosch+ (4 pers.)

 3. 9,8

  We hadden kampeerplaats met prachtig uitzicht. Personeel is erg aardig. Rustige omgeving. De vakantiehuisjes die tot nu toe al gebouwd waren zien er werkelijk prachtig uit en past goed in omgeving. We zijn benieuwd naar hoe het zal komen te uitzien als alles af is. De huurfietsen (e-bikes) waren erg soepel te berijden, beter dan verwacht.

  Mei 2018 -  verbleef in Kampeerplaats

 4. 8,2

  Mooi uitzicht, mooi bungalow

  Mei 2018 -  verbleef in Ravenbosch+ (4 pers.)

 5. 7,8

  mooie omgeving, fijn huis, veel privacy, goed gelegen.

  Mei 2018 -  verbleef in Ravenbosch+

 6. 9,4

  We vonden het heerlijk dat het huisje nog zo mooi nieuw was, de ligging was perfect (overal dichtbij)… We komen zeker nog eens.

  Mei 2018 -  verbleef in Biebosch

 7. 8,4

  Mooie huisje en van alle gemakken voorzien. Huisjes staan door dicht op elkaar. Door de lage begroeiing weinig privicy. Veel kleine mugjes bij water. Tijdens aankomst waren vier bedden voorzien van schoon beddengoed terwijl er 2 die niet gebruikt gaan worden. Deze kan je niet laten liggen voor volgende huurder. Beter laken pakket gesealt in plastic.

  Mei 2018 -  verbleef in Biebosch

 8. 8,6

  Het was een keurig huisje! Echt prachtig. Wij denken dat het een prachtig park word als het helemaal klaar is! Suc6 verder met de aanbouw/verbouw

  Mei 2018 -  verbleef in Ravenbosch+ (5 pers.)

 9. 7,8

  Mooie omgeving, goed verzorgd huisje

  Mei 2018 -  verbleef in Biebosch

 10. 8,2

  Wij zaten in een woning, liggend aan de rand met een fantastisch uitzicht over het Limburgs heuvellandschap. Geweldig! Mooie, nieuwe, frisse vakantiewoning met een prettige indeling. Fraai aangelegde tuinen op het park. Het geheel ziet er verzorgd uit.

  Mei 2018 -  verbleef in Ravenbosch (4 pers.)