1640 beoordelingen
 1. 8,2

  Mooi aangelegd park, rust, ruimte

  Januari 2021 -  verbleef in Biebosch

 2. 8,2

  We hebben een heel prettig verblijf bij jullie op het park gehad. Ook fijn dat er een overboeking naar een andere bungalow kon plaats vinden nadat wij 2 dagen verlenging hadden gevraagd. Mijn man is een aantal keren naar de receptie gegaan om aan te geven dat het slot van bungalow 88 niet goed open en dicht ging.....het was elke keer een hele ongeduldige klus wat niet echt ontspannend werkt als je op vakantie bent..... Toen wij naar bungalow 1 gingen werkte dat slot fantastisch.....zoals het hoort. wat een verschil! Dus doe wat aan het slot van nr 88 alstublieft want het kan dus heeeeel anders!

  December 2020 -  verbleef in Ravenbosch+

 3. 8

  Heerlijk huis, mooie ligging en een fijne sauna!

  Januari 2021 -  verbleef in Schaelsbergerbosch+ Sauna

 4. 8

  De ligging van het park.

  Januari 2021 -  verbleef in Biebosch

 5. 9

  Geen recensie achtergelaten

  Januari 2021 -  verbleef in Biebosch

 6. 6,6

  Geen recensie achtergelaten

  Januari 2021 -  verbleef in Ravenbosch+

 7. 7,8

  Woning goed uitgerust.

  Januari 2021 -  verbleef in Ravenbosch+ (5 pers.)

 8. 8

  Heerlijk relaxt en geweldig uitzicht

  Januari 2021 -  verbleef in Ravenbosch+

 9. 9,6

  Erg mooi huisje, leuke en moderne inrichting, ruimtelijk! Veel privacy! Haard vonden wij erg leuk en fijn! Toplocatie! Heel rustig maar toch alles op niet al te lange afstand! Nu was er vanwege Corona weinig te doen en hebben we lekker kunnen wandelen maar ik zou graag een andere keer nog eens terugkomen om de rest van de omgeving te ontdekken! Ook fijn dat het rustig op het park was ondanks Oud&Nieuw! Het park is nog heel nieuw en moet inderdaad nog een beetje opbloeien maar hier hebben wij ons helemaal niet aan gestoord! Wij vonden het zo ook al heel mooi! De receptie kerstlichtjes vonden we ook heel leuk! :-D

  Januari 2021 -  verbleef in Schaelsbergerbosch+

 10. 7,6

  Mooi huisje. Het huis is nog nieuw en erg netjes. We zaten in 4-persoonshuis. Dit was niet zeer ruim. Maar paste prima. Kinderen vonden de speeltijd fantastisch. Voor ons erg fijn dat het park klein en overzichtelijk is.

  Januari 2021 -  verbleef in Biebosch