1514 beoordelingen
 1. 8,4

  Voor mij is de ligging van het park ideaal. Als je de natuur in wil om te wandelen of fietsen, maar ook om dagjes uit te doen naar Maastricht, Valkenburg of een van de andere plaatsjes of dingen in de buurt. Ook de huisjes zijn netjes. Deze keer hebben we niet zo veel kunnen doen ivm het coronavirus, maar daar kunnen jullie ook niks aan doen

  Maart 2020 -  verbleef in Biebosch

 2. 7,8

  Geen recensie achtergelaten

  Maart 2020 -  verbleef in Biebosch

 3. 6,6

  Boekingsprocedure is te verwarrend. Het eerste deel online is makkelijk. Maar dan moet men erna de gasten registreren, en ergens kiezen voor bedlinnen en handdoeken. Het is chaotisch. Ik kan bijvoorbeeld niet zeggen hoeveel het nu gekost heeft. Noch kan ik zeggen of ik badhanddoeken aangevinkt had. Ik dacht het aangevinkt te hebben en verwachtte 3 sets handdoeken voor de 3 gasten, maar er lag 1 set. Dus ik denk dat ik dat vinkje niet gezet heb. Maar dan zou ik helemaal géén handdoeken verwachten. We hadden gelukkig handdoeken bij. De bestelbon is namelijk ietwat verloren gegaan tussen alle andere e-mails. Ontvangst met kluisje was super. Alleen was dat ook weer een mailcommunicatie teveel (vooral omdat er al veel mails waren). Eén mailtje 'indien u later komt dan 17u, zal er een kluisje zijn' in plaat van (1)'komt u later dan 17u?' (2)'ja' (3)'wel, er zal een kluisje zijn'. Huisje voldeed perfect aan onze verwachtingen, proper ook. Veel insecten wel, wat het beeld van properheid naar beneden haalt. Persoonlijk stoorde het mij niet echt. Maar mss wel een tip naar andere toe. Verder alles prima hoor. We hebben ervan genoten. Dame aan de balie was ook erg vriendelijk en efficiënt. Conclusie: alles prachtig, alleen is het hele boekingsproces een nachtmerrie naar mijn mening.

  Maart 2020 -  verbleef in Biebosch

 4. 7,4

  Lekker rustig maar door corona iets tekort, wat overigens eigen keuze is geweest.

  Maart 2020 -  verbleef in Biebosch

 5. 8

  Mooie omgeving. Prima huisjes

  Maart 2020 -  verbleef in Ravenbosch

 6. 8,6

  Geen recensie achtergelaten

  Maart 2020 -  verbleef in Ravenbosch+ (5 pers.)

 7. 8,8

  Heerlijk huisje. Van alle gemakken voorzien.

  Maart 2020 -  verbleef in Schaelsbergerbosch+

 8. 8,8

  Geen recensie achtergelaten

  Maart 2020 -  verbleef in Biebosch

 9. 9,6

  Kan ik niet beantwoorden een nacht verblijf is te weinig. Huisje is wel zeer mooi en komfortabel ! Park zeer mooi aangelegt.

  Maart 2020 -  verbleef in Biebosch

 10. 7,8

  Het was voor ons lekker rustig er zijn veel wandel mogelijkheden.

  Maart 2020 -  verbleef in Ravenbosch+ (4 pers.)