1195 beoordelingen
 1. 8,6

  Prettige vriendelijke ontvangst, relaxte sfeer. Dat de wifi niet gelijk werkte was snel opgelost door de technische dienst, echt super. En onze dochter werd verblijd met twee (!) chocolade paashazen nadat ze een kleurplaat had ingeleverd. De locatie is super, mooi wandel en fietsgebied! Tijdig gewaarschuwd voor de Amstel Goldrace, dus we waren voorbereid. Daarom fietsen gehuurd, die keurig klaar stonden.

  April 2019 -  verbleef in Schaelsbergerbosch+

 2. 8,4

  de kleinschalighied, netheid en de vriendelijkheid van het personeel zijn grote pluspunten.

  April 2019 -  verbleef in Ravenbosch+

 3. 7,6

  Mooi huisje, gunstig gelegen tov valkenburg en maastricht. Leuk dat de amstelgoldrace langs kwam. mooie omgeving om te mtb-en en wandelen.

  April 2019 -  verbleef in Ravenbosch+ (5 pers.)

 4. 7

  Het was mooi weer en de bedden waren prima!

  April 2019 -  verbleef in Ravenbosch

 5. 7,8

  de ligging van het park is prachtig, de opzet ook. In de toekomst wordt het vast nog veel mooier met het nieuwe hoofdgebouw als dat gereed is.

  April 2019 -  verbleef in Biebosch

 6. 8,2

  Fijn volledig ingericht huis en terras. Wat vooral dit weekend een uitkomst was, is de airco. Zonder een airco zou het veel te heet worden in het huis.

  April 2019 -  verbleef in Biebosch

 7. 7,4

  Geen recensie achtergelaten

  April 2019 -  verbleef in Biebosch

 8. 8

  Alles mooie omgeving en top park

  April 2019 -  verbleef in Ravenbosch+

 9. 8

  De huisjes zijn leuk en gezellig ingericht. Jammer dat er in de badkamer geen stopcontact is om je haar te föhnen. Verder is alles aanwezig van kaasschaaf tot stofzuiger. De bomen en planten worden keurig verzorgt ziet er heel netjes uit.

  April 2019 -  verbleef in Biebosch

 10. 8,4

  Het mooi uitzicht en de rust op het park. Gelukkig niet zo massaal, met een plaza en een groot subtropisch zwemparadijs.

  April 2019 -  verbleef in Biebosch