1514 beoordelingen
 1. 8,8

  In verband met familie bezoek in Maastricht een PERFECTE plaats. Bewegwijzering op het laatste deel - gerekend vanaf Mastricht, zou -wat ons betreft - wat duidelijker kunnen, Een spiegel tegenover de uitrit geeft beter zicht op het van links aankomend verkeer, zeker op regenachtige dagen etc..

  Oktober 2019 -  verbleef in Biebosch

 2. 7,6

  Mooi en ruim park, modern licht huisje met goede meubels en comfort, mooi terras en goede bedden (wel opmerking tav het stalelbed) Fijne mensen bij de receptie!

  Oktober 2019 -  verbleef in Biebosch

 3. 8

  Locatie, speeltuin

  Oktober 2019 -  verbleef in Biebosch

 4. 8,6

  De goede ligging

  Oktober 2019 -  verbleef in Biebosch

 5. 7,8

  Locatie ligt tussen Maastricht en Valkenburg in, dat was fijn.

  Oktober 2019 -  verbleef in Schaelsbergerbosch+

 6. 7,8

  Mooi verblijf, rustgevend, netjes

  Oktober 2019 -  verbleef in Ravenbosch

 7. 9,6

  Het park is erg netjes, ondanks de verbouwing. Het park ligt mooi rustig.

  Oktober 2019 -  verbleef in Biebosch

 8. 7,2

  Erg mooi, ruim huisje.

  Oktober 2019 -  verbleef in Ravenbosch+

 9. 9,4

  we kwamen in dit gigantisch grote groep Bungalow nr 16 het is echt giga groot vooral omdat we maar met zijn 2 tjes zijn DE eerste nacht was voor mijn vrouw vreemd omdat ze de weg kwijt was in deze grote bungalow .Ik zei ik zal de TOM TOM even pakken, Voor mij als gehandicapte was de beneden verdieping (waar we ook alleen zijn geweest want er is nog een zeer grote verdieping met slaapkamers en badkamer waar ik niet hoefde te komen maar mijn vrouw is wel even gaan kijken en was er stil van). de slaapkamer perfect om als gehandicapte de zorg te krijgen want er is veel ruimte.De Badkamer perfect eigenlijk alles. Mooie grote deuren en de woonkamer en keuken TOP

  Oktober 2019 -  verbleef in Groepsaccommodatie (12 pers.)

 10. 9

  Erg mooi huisje, mooie prachtige inrichting en mooie keuken! Fijn ook dat er twee toiletten aanwezig waren. Groot pluspunt dat het zo centrale ligging heeft!

  Oktober 2019 -  verbleef in Schaelsbergerbosch+