1. Ruime kampeerplaatsen
  2. Binnen- & Buitenzwembad
  3. Wellness center
  4. Restaurant

Vakantiepark met zwembad

Op zoek naar een leuke camping in Zuid-Limburg? Kom dan genieten op Resort Mooi Bemelen. Naast dat er vele luxe vakantiehuisjes op camping staan, is het ook nog mogelijk om comfortabel te kamperen op deze camping. Zuid-Limburg is een ideale bestemming voor een kampeervakantie met het gezin. Er is van alles te beleven in de directe omgeving van Mooi Bemelen, het is tevens een ideale uitvalsbasis om Maastricht en Valkenburg te bezoeken. De royale kampeerplaatsen zijn voorzien van 4 ampère stroom. Centraal op het kampeerterrein bevindt zich een douche- en toiletgebouw waar u als kampeerder gebruik van kunt maken.

Let op: Op dit moment zijn er geen faciliteiten geopend op het park.

Luxe camping met zwembad

Mooi Bemelen kunt u omschrijven als een luxe camping. Want hier kunt u rustig zitten bij uw tent of caravan op een ruime kampeerplaats, maar u kunt ook een bezoekje brengen aan het wellness center met beautysalon en overdekt zwembad op deze camping. Zuid-Limburg is een zeer groen gebied, waardoor u kunt genieten van de schone buitenlucht. Dit kan ook vanuit het buitenzwembad. Tevens heeft deze luxe camping een restaurant en wine-bar. Voor mensen die graag fit blijven tijdens een welverdiende kampeervakantie op deze camping in Zuid-Limburg, is er een indoor gym én multifunctionele sportbaan. Kom genieten op deze camping in Zuid-Limburg met zwembad. 

Naast dat u comfortabel kunt kamperen op Mooi Bemelen, is het ook mogelijk om de vakantie te spenderen in een luxe vakantiehuisje in Limburg.

camping zuid-limburg
camping zuid limburg

Camping vlakbij Maastricht & Valkenburg

Zuid-Limburg heeft veel te bieden, zoals prachtige natuurgebieden en pretparken. Maar vergeet vooral niet de mooie plaatsen Maastricht en Valkenburg te bezoeken en de directe omgeving. Zo kunt u in het Gerendal, nabij Valkenburg, het bloemrijkste gebied van Nederland vinden en in de stad zelf de grotten bezoeken of een gezellig terrasje pakken. Maastricht herbergt ook vele historische schatten, van het mooie stadhuis tot aan het Fort St. Pieter met ondergronds gangenstelsel. Tevens is Maastricht erg geschikt als winkelstad! Tevens vindt u in de omgeving van Mooi Bemelen, een prachtige camping in Zuid-Limburg, SnowWorld, het Drielandenpunt en GaiaZoo. Jong & Oud zullen zich optimaal vermaken hier.