In de omgeving: 0km

Op fietsavontuur

De omgeving Bemelen is bezaaid met fietsknooppunten, waarmee u zelf uw ideale fietsroute kunt samenstellen. U bepaalt de afstand en de bestemming. Wat denkt u van een tochtje richting Valkenburg of Maastricht? U vindt een knooppuntenkaart van de directe omgeving van Resort Mooi Bemelen in het welkomstboekje, welke u ontvangt bij aankomst. Een uitgebreide knooppuntenkaart is verkrijgbaar via de VVV Zuid-Limburg. U kunt kiezen voor recreatief fietsen, racefietsen of mountainbiken. Alles is mogelijk in Zuid-Limburg. Wat u ook kiest, u ervaart altijd de prachtige natuur van het zuiden van Nederland!

Fietsvakantie

Er is geen betere plek in Nederland voor een fietsvakantie met de racefiets als Zuid-Limburg. Dankzij de prachtige natuur is deze regio een absoluut fietsparadijs voor recreatieve fietsers, sportieve racefietsers en mountainbikers. De beste manier om de regio optimaal te verkennen is door op fietsweekend of fietsvakantie te gaan. De regio Zuid-Limburg is namelijk niet binnen één dag te fietsen. Kiest u ervoor om te gaan mountainbiken? In Limburg liggen maar liefst 19 MTB-routes met in totaal meer dan 500 kilometer aan trails. Zuid-Limburg is daarmee dé perfecte locatie voor een mountainbike vakantie.

 

Meer In de omgeving

Maastricht
Maastricht

Maastricht

In nog geen twintig minuten rijden vanaf Resort Mooi Bemelen, bevindt u zich middenin het historische Maastricht. Deze provinciehoofdstad staat bekend om haar bourgondische leven, de vele musea en urenlang shopplezier.

Valkenburg
Valkenburg

Valkenburg

Op ongeveer 10 minuten rijafstand bevindt u zich in Valkenburg met prachtige bezienswaardigheden en leuke activiteiten, zoals de kerstmarkt, oude stadsmuren en -poorten of maak een wandeling door de stad. Kom tot rust op de terrasjes die Valkenburg te bieden heeft.