1. Wellnesscenter
  2. Restaurant
  3. Luxe vakantiehuizen
  4. Indoorgym

Vakantiehuis op camping Nederland

Wilt u genieten van het beste van twee werelden? Oftewel profiteren van goede faciliteiten op een camping en het buitengevoel ervaren, maar wel met de luxe van thuis? Huur dan een huisje op camping Mooi Bemelen. Op Mooi Bemelen, in de omgeving van Maastricht en Valkenburg, kunt u comfortabele en luxe vakantiehuisjes op de camping huren. Neem het gezin mee en kom genieten!

Let op: Op dit moment zijn er geen faciliteiten geopend op het park.

 
vakantiehuis op camping nederland
vakantiehuis op camping nederland

Camping met vakantiehuizen

Een huisje huren op deze camping in Zuid-Limburg is zeker een goed idee. Want u hoeft zelf nergens aan te denken. De vakantiehuizen zijn namelijk erg luxe ingericht en geschikt voor 4 personen en 6 personen. In de vakantiehuisjes vindt u onder andere comfortabele bedden, badkamer met (inloop)douche en een complete keuken. Om echt te kunnen genieten van de prachtige natuur in Zuid-Limburg beschikken de vakantiehuizen op de camping ook over een royaal terras met tuinmeubilair en een buitenhaard.

Zuid-Limburg is een prachtig gebied in Nederland. Hier kunt u eindeloos wandelen, fietsen en vele bezienswaardigheden bezoeken. Mooi Bemelen ligt op 20 minuten rijden vanaf Maastricht en Valkenburg. Maar ook een uitstapje naar België of Duitsland behoort tot de mogelijkheden.

Faciliteiten camping

Wanneer u verblijft in een vakantiehuisje op de camping, dan kunt u gebruik maken van alle faciliteiten. Ga een hapje eten in het restaurant, neem een overheerlijke wijn in de wine-bar, laat u verwennen in het wellness center met binnenzwembad of werk aan uw conditie in de gym. Is het lekker weer? Vergeet vooral niet een duik te nemen in het buitenzwembad. Huurt u een vakantiehuisje met kleine kinderen? Ook dan zit u goed bij Mooi Bemelen, want er is een binnenspeeltuin en trampoline! Geniet van een complete vakantie in Zuid-Limburg in een vakantiehuis op camping Mooi Bemelen.