Op Resort Mooi Bemelen vindt u naast eenvoudige kampeerplaatsen ook drie type luxe vakantiewoningen.  

Op dit moment zijn wij hard bezig om van het Camping Mooi Bemelen een resort te maken. Het park is nog niet af, er vinden werkzaamheden plaats.
We proberen dit tot een minimum te beperken. 

 
Biebosch

Ravenbosch

Dit schitterende L-vormige vakantiehuis van 65m2 is van alle gemakken voorzien: twee of drie slaapkamers, badkamer met wastafel, inloopdouche en toilet en een extra apart toilet. Sommige woningen hebben tevens een bad. Koken wordt een feestje in de luxe keuken, voorzien van kookgelegenheid, oven-/combimagnetron, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. In de wintermaanden kunt u heerlijk ontspannen in de ruime en lichte living, terwijl u in de zomer geniet van de buitenhaard op het betegelde ruime terras.

In de Ravenbosch+ vindt u een doorkijkgashaard, waar u binnen en buiten kunt genieten van een heerlijk haardvuur.

 
Schaelsbergerbosch

Kampeerplaats

Back to basics. Laat het hectische leven achterwege en ga heerlijk kamperen. Het is goed vertoeven op de ruime kampeervelden in het Zuid-Limburgse Bemelen. 
Op de kampeerplaatsen heeft een 4 ampère stroomaansluiting. Wassen, douchen en afwassen kunt u in onze toiletgebouwen.

Biebosch

Dit vierpersoons vakantiehuis van 50m2 is van alle gemakken voorzien. Het chalet heeft twee slaapkamers, een badkamer met douche, toilet en wastafel, een ruime en gezellige living en een open keuken met oven, vaatwasser en genoeg ruimte om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Met lekker weer is het heerlijk vertoeven op het terras bij uw vakantiehuis, voorzien van een buitenhaard en tuinmeubilair.

 
Ravenbosch
 

Schaelsbergerbosch

Dit luxe vakantiehuis van 75m2 is geschikt voor zes personen. De woning heeft drie slaapkamers, een badkamer met wastafel en een apart toilet. In de ruime en lichte living kunt u heerlijk ontspannen. In de open keuken, voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur, zet u een heerlijke maaltijd op tafel. Zomerse dagen brengt u door op het ruime terras met buitenhaard, dat is voorzien van tuinmeubilair.

In de Schaelsbergerbosch+ vindt u een doorkijkgashaard, waar u binnen en buiten kunt genieten van een heerlijk haardvuur.

 
kamperen
Reserveer direct!
 
 

Schaelsbergerbosch

 

Ravenbosch

 

Biebosch