Golfbaan het Rijk van Margraten

De mooiste golfbaan van Zuid-Limburg ligt in Margraten, vlak bij Resort Mooi Bemelen. Naast een prachtige 18-holes golfbaan, die in topconditie verkeert, is er ook een 9-holes Short Golf baan én een overdekte driving range. Het hoogteverschil in de baan is maar liefst 50m. 

Na het golfen kunt u terecht in het restaurant, waar u een schitterend uitzicht heeft over het Limburgse heuvellandschap.

Boek nu een van de golfarrangementen op Resort Mooi Bemelen en ontvang 10% korting op de huurprijs van een vakantiewoning bij Resort Mooi Bemelen én een mooie korting op een Green Fee voor 18-holes Golfbaan of de Short-golfbaan van het Rijk van Margraten.

 
 

Short Golf

verblijf incl. 9-holes greenfee

Zoekt u nog een leuk uitje met familie en vrienden tijdens uw verblijf in Zuid-Limburg, dan bent u bij Resort Mooi Bemelen aan het juiste adres. 

Boek nu het golfarrangement inclusief minimaal 2 nachten in een vakantiewoning op Resort Mooi Bemelen, en u ontvangt 10% korting op de huurprijs van een vakantiewoning en tevens betaald u in plaats van 4 Green Fees maar 3.

 
golfbaan
 

Greenfee

verblijf incl. 18-holes greenfee

Bent u een golfliefhebber, dan is de golfbaan in Margraten een absolute must.

Boek nu het golfarrangement en u ontvangt 10% korting op de huurprijs van een vakantiewoning op Resort Mooi Bemelen, tevens ontvangt u een mooie korting van € 12,- p.p. op de Green Fee bij Golfbaan het rijk van Margraten en krijgt u tijdens of na het golfen koffie.

 
golfbaan