Resort Mooi Bemelen
Golfarrangement
Golfbaan Margraten
Resort Mooi Bemelen

Golfen op de baan van het Rijk van Margraten

Last minute naar Limburg
Profiteer van extra korting!

Golfbaan het Rijk van Margraten

De mooiste golfbaan van Zuid-Limburg ligt in Margraten, vlak bij Resort Mooi Bemelen. Naast een prachtige 18-holes golfbaan, die in topconditie verkeert, is er ook een 9-holes Short Golf baan én een overdekte driving range. Het hoogteverschil in de baan is maar liefst 50m. 

Na het golfen kunt u terecht in het restaurant, waar u een schitterend uitzicht heeft over het Limburgse heuvellandschap.

Boek nu een van de golfarrangementen op Resort Mooi Bemelen en ontvang 10% korting op de huurprijs van een vakantiewoning bij Resort Mooi Bemelen én een mooie korting op een Green Fee voor 18-holes Golfbaan of de Short-golfbaan van het Rijk van Margraten.

Short Golf

verblijf incl. 9-holes greenfee

Zoekt u nog een leuk uitje met familie en vrienden tijdens uw verblijf in Zuid-Limburg, dan bent u bij Resort Mooi Bemelen aan het juiste adres. 

Boek nu het golfarrangement inclusief minimaal 2 nachten in een vakantiewoning op Resort Mooi Bemelen, en u ontvangt 10% korting op de huurprijs van een vakantiewoning en tevens betaald u in plaats van 4 Green Fees maar 3.

golfbaan

Greenfee

verblijf incl. 18-holes greenfee

Bent u een golfliefhebber, dan is de golfbaan in Margraten een absolute must.

Boek nu het golfarrangement en u ontvangt 10% korting op de huurprijs van een vakantiewoning op Resort Mooi Bemelen, tevens ontvangt u een mooie korting van € 12,- p.p. op de Green Fee bij Golfbaan het rijk van Margraten en krijgt u tijdens of na het golfen koffie.

golfbaan