1. Vakantiepark bij Maastricht
  2. Luxe vakantiehuizen
  3. Binnen- & Buitenzwembad
  4. Nabij Valkenburg

Vakantiepark bij Maastricht

Op zoek naar een leuk vakantiepark in Maastricht? Kom dan genieten op Resort Mooi Bemelen. Je vindt vele luxe vakantiehuisjes op het vakantiepark. Maastricht is een ideale bestemming voor een vakantie met het gezin. Er is van alles te beleven in de directe omgeving van Mooi Bemelen, het is tevens een ideale uitvalsbasis om Valkenburg te bezoeken. De vakantiehuizen beschikken over alle benodigdheden om optimaal van je verblijf te kunnen genieten. Er is een ruime keuken met vaatwasser en oven, badkamer met inloopdouche of bad en er is een ruim terras aanwezig. Spendeer uw vakantie in een vakantiehuisje in Maastricht.

Op dit moment vinden er werkzaamheden plaats op ons resort. We proberen dit tot een minimum te beperken, maar helaas kunt u hier hinder van ondervinden.

 

Luxe vakantiepark in Nederland

Mooi Bemelen kunt u omschrijven als een luxe vakantiepark. Want hier kunt u rustig zitten bij uw vakantiehuis op het ruime terras, maar op dit vakantiepark nabij Maastricht kunt u vanaf medio 2020 ook gebruik maken van de parkfaciliteiten. Breng een bezoekje aan het wellness center met beautysalon en overdekt zwembad. Maastricht is een zeer groen gebied, waardoor u kunt genieten van de schone buitenlucht. Dit kan ook vanuit het buitenzwembad. Tevens heeft dit luxe vakantiepark Nederland een restaurant en wine-bar. Voor mensen die graag fit blijven tijdens een welverdiende vakantie op dit vakantiepark in de buurt van Maastricht, is er vanaf medio 2020 een indoor gym én multifunctionele sportbaan. Kom genieten op dit vakantiepark in de omgeving van Maastricht. 

Vakantie Maastricht

Maastricht heeft veel te bieden, zoals prachtige natuurgebieden en pretparken. Maastricht herbergt ook vele historische schatten, van het mooie stadhuis tot aan het Fort St. Pieter met ondergronds gangenstelsel. Tevens is Maastricht erg geschikt als winkelstad! In de omgeving van Mooi Bemelen vindt u een prachtig vakantiepark in Limburg, SnowWorld, het Drielandenpunt en GaiaZoo. Jong & Oud zullen zich optimaal vermaken hier tijdens een vakantie in Maastricht. Maar vergeet vooral niet de mooie plaats Valkenburg te bezoeken en de directe omgeving. Zo kunt u in het Gerendal, nabij Valkenburg, het bloemrijkste gebied van Nederland vinden en in de stad zelf de grotten bezoeken of een gezellig terrasje pakken. Zowel een vakantie in Maastricht als een vakantie in Valkenburg betekent optimaal genieten bij Resort Mooi Bemelen. 

 

Ligging Resort Mooi Bemelen