1. Vakantiepark bij Maastricht
  2. Luxe vakantiehuizen
  3. Binnen- & Buitenzwembad
  4. Nabij Valkenburg

Vakantiepark bij Maastricht

Op zoek naar een leuk vakantiepark in Maastricht? Kom dan genieten op Resort Mooi Bemelen. Je vindt vele luxe vakantiehuisjes op het vakantiepark. Maastricht is een ideale bestemming voor een vakantie met het gezin. Er is van alles te beleven in de directe omgeving van Mooi Bemelen, het is tevens een ideale uitvalsbasis om Valkenburg te bezoeken. De vakantiehuizen beschikken over alle benodigdheden om optimaal van je verblijf te kunnen genieten. Er is een ruime keuken met vaatwasser en oven, badkamer met inloopdouche of bad en er is een ruim terras aanwezig. Spendeer uw vakantie in een vakantiehuisje in Maastricht.

Op dit moment vinden er werkzaamheden plaats op ons resort. We proberen dit tot een minimum te beperken, maar helaas kunt u hier hinder van ondervinden.

 

Luxe vakantiepark in Nederland

Mooi Bemelen kunt u omschrijven als een luxe vakantiepark. Zo heeft u de mogelijkheid om een vakantiehuis met wellness faciliteit te boeken. Genieten in uw eigen privé sauna, dat is puur genieten! Bovendien kunt u hier rustig zitten bij uw vakantiehuis op het ruime terras, maar op dit vakantiepark nabij Maastricht kunt u vanaf medio 2020 ook gebruik maken van het buitenzwembad. Maastricht is een zeer groen gebied, waardoor u kunt genieten van de schone buitenlucht. Dit kan vanaf de zomer 2020 ook vanuit het buitenzwembad. Kom genieten op dit vakantiepark in de omgeving van Maastricht. 

Vakantie Maastricht

Maastricht heeft veel te bieden, zoals prachtige natuurgebieden en pretparken. Maastricht herbergt ook vele historische schatten, van het mooie stadhuis tot aan het Fort St. Pieter met ondergronds gangenstelsel. Tevens is Maastricht erg geschikt als winkelstad! In de omgeving van Mooi Bemelen vindt u een prachtig vakantiepark in Limburg, SnowWorld, het Drielandenpunt en GaiaZoo. Jong & Oud zullen zich optimaal vermaken hier tijdens een vakantie in Maastricht. Maar vergeet vooral niet de mooie plaats Valkenburg te bezoeken en de directe omgeving. Zo kunt u in het Gerendal, nabij Valkenburg, het bloemrijkste gebied van Nederland vinden en in de stad zelf de grotten bezoeken of een gezellig terrasje pakken. Zowel een vakantie in Maastricht als een vakantie in Valkenburg betekent optimaal genieten bij Resort Mooi Bemelen. 

 

Ligging Resort Mooi Bemelen

🤗 Welk vakantiepark ligt bij Maastricht?

Resort Mooi Bemelen! Op slechts 11 km afstand ligt het historische centrum van Maastricht. Ga een middagje shoppen, cultuur snuiven of geniet op een terrasje in de zon tijdens uw vakantie op ons vakantiepark bij Maastricht. Resort Mooi Bemelen beschikt over luxe accommodaties geschikt voor maximaal 12 personen.

🏡 Welk vakantiepark bij Maastricht heeft luxe accommodaties?

Ons vakantiepark bij Maastricht beschikt over luxe vakantiehuizen. De accommodaties zijn geschikt voor maximaal 12 personen en beschikken onder andere over een sfeervolle woonkamer, volledig ingerichte keuken, slaapkamers met comfortabele bedden en een ruim buitenterras met tuinmeubilair. U beleeft een geweldige tijd op ons vakantiepark in de omgeving van Maastricht!

✨ Wat is een leuk vakantiepark bij Maastricht?

Wanneer u op zoek bent naar een vakantiepark bij Maastricht is Resort Mooi Bemelen een uitstekende keuze! Dankzij de ideale ligging in Zuid-Limburg zijn talloze leuke uitstapjes mogelijk. Combineer uw verblijf op ons vakantiepark bij Maastricht met cultuur snuiven en ontspannen in de natuur.

🤩 Waar vind ik bij Maastricht een vakantiepark?

Bij Maastricht een vakantiepark vinden kan lastig zijn. Maar Resort Mooi Bemelen biedt de ideale uitvalsbasis voor een fijne vakantie. Binnen 20 autominuten bevindt u zich al in het historische centrum van Maastricht. Op ons vakantiepark bij Maastricht overnacht u in een luxe accommodatie geschikt voor 2 tot 12 personen.