1. Bungalowpark in Zuid-Limburg
  2. Luxe vakantiehuizen
  3. Nabij Maastricht en Valkenburg

Luxe bungalows in Zuid-Limburg

Een vakantie vieren in het Zuiden van Nederland geeft het gevoel alsof u in het buitenland zit. Het glooiende heuvellandschap is prachtig om doorheen te wandelen, fietsen of gewoon te toeren met de auto. Resort Mooi Bemelen is een bungalowpark in Zuid-Limburg en is hierdoor een perfecte uitvalsbasis voor een vakantie vlakbij Maastricht en Valkenburg. Hier kunt u overnachten in luxe vakantiehuizen. Er zijn 4-persoons vakantiehuisjes en 6-persoons vakantiehuisjes. 

Op dit moment vinden er werkzaamheden plaats op ons resort. We proberen dit tot een minimum te beperken, maar helaas kunt u hier hinder van ondervinden.

Vakantiehuizen Zuid-Limburg

Deze luxe vakantiehuizen in Zuid-Limburg zijn zeer geschikt voor gezinnen. De vakantiehuizen zijn ruim opgezet en voorzien van alle benodigde faciliteiten voor een relaxte vakantie. Wat dacht u ervan om een huisje te huren met een complete keuken met vaatwasser en oven, een badkamer met inloopdouche en een groot terras met buitenhaard? Dat klinkt toch als een ideale bungalow in Zuid-Limburg. De vakantiehuizen hebben een ruime tuin waar de kinderen kunnen spelen en ravotten. 

 
 

Last-minute Bungalowpark

Resort Mooi Bemelen is ook zeer geschikt als u er even last minute tussenuit wilt. Een weekendje weg in Zuid-Limburg is namelijk altijd een goed idee, of kom een midweek of een week lang genieten. U profiteert van last minute korting waardoor u voordelig vakantie viert. Op het laatste moment kunt u heerlijk komen genieten van een luxe vakantiehuisje op de mooiste bungalowpark in Limburg. U heeft het verdiend!

Wat te doen in Zuid-Limburg?

Als u verblijft op dit bungalowpark in Zuid-Limburg kunt u van alles in de omgeving beleven. Zoals gezegd liggen de leuke steden Maastricht en Valkenburg in de buurt. Hier kunt u volop genieten van leuke boetiekjes, gezellige terrassen en prachtige historie. Op een half uurtje rijafstand van dit bungalowpark in Zuid-Limburg vindt u onder andere SnowWorld Landgraaf en GaiaZoo, dus een actief dagje uit met de kinderen behoort ook tot de mogelijkheden tijdens een vakantie in Zuid-Limburg. Ons vakantiepark voor kinderen biedt een ideale uitvalsbasis. Tevens ligt het unieke Drielandenpunt in Vaals ook op een half uurtje rijden. Vanaf hier heeft u uitzicht over Duitsland, België en Nederland. Vanuit Resort Mooi Bemelen is het ook heel makkelijk om even de grens over te rijden en een bezoekje te brengen aan België of Duitsland. Tip: ga op wandelvakantie en neem de tijd om de prachtige omgeving van Zuid-Limburg te ontdekken.