Resort Mooi Bemelen
Vakantiehuisje Zuid Limburg met hond

Vakantie met uw hond

Last minute naar Limburg
Profiteer van extra korting!
 • Huisdiervriendelijk vakantiepark
 • Gelegen in Zuid-Limburg
 • Nabij Maastricht en Valkenburg

Met uw hond naar een vakantiehuisje in Limburg

Uw vakantie is natuurlijk niet compleet zonder uw trouwe dierenvriend. Daarom zijn bij Resort Mooi Bemelen honden meer dan welkom! Wij bieden enkele huisdiervriendelijke vakantiehuizen aan waar u samen kunt genieten. Bourgondisch genieten, noemen we dat hier in het zuiden van Limburg. Gezelligheid staat voorop, maar tegelijkertijd liggen de mooiste wandelroutes door het heuvellandschap aan uw voeten. Bovendien liggen Maastricht en Valkenburg lekker dichtbij. 

🐕 Er geldt een maximum van twee honden per vakantiehuis. Geeft u tijdens het boeken even aan dat uw hond meekomt?

Uw verblijf in een luxe accommodatie

Op vakantie naar Zuid-Limburg met uw hond? Bij Resort Mooi Bemelen verblijft u in een stijlvol ingericht vakantiehuis voor 2 tot 6 personen of een groepsaccommodatie voor 12 personen. Met een doorkijk gashaard, modern interieur, airconditioning en tuin met een terras doen we er alles aan om u 100% te laten ontspannen. En dat alles te midden van het fantastische Zuid-Limburgse heuvellandschap en Valkenburg en Maastricht op steenworp afstand. Combineer de bourgondische levensstijl én het buitengevoel, maar dan met de luxe van thuis.

Resort Mooi Bemelen in het kort:

 • Twee honden per vakantiehuis
 • Hoge mate van luxe en comfort
 • Perfecte wandelomgeving voor honden
 • In het Zuid-Limburgse heuvellandschap

Boek een huisje in Zuid-Limburg met uw hond ⤵️

Groots genieten met uw hond op ons vakantiepark in Zuid-Limburg

Het zuiden van Limburg is bij uitstek dé regio voor een vakantie met uw hond! Het adembenemende heuvellandschap biedt talloze mooie wandelroutes voor u en uw hond. De regio staat niet voor niets bekend als wandelparadijs: van natuurwandelingen en culinaire wandelingen tot stadswandelingen en grensoverschrijvende wandelingen. Vanuit uw huisje in Limburg beleeft u samen met uw hond urenlang wandelgenot.

  Nationaal Park de Maasduinen

  In Nationaal Park de Maasduinen zijn twee losloopgebieden waar uw hond niet aangelijnd hoeft te zijn: bij het Eendenmeer en bij Boswachterij Afferden. In de Maasduinen genieten u en uw huisdier van fraaie en hoge rivierduinen, uitgestrekte heidevelden, gevarieerde bossen en talrijke vennen.

  Maastricht & Valkenburg

  Ook een bezoekje aan het gezellige Maastricht en Valkenburg mag niet ontbreken tijdens uw vakantie in Limburg. Samen met uw hond ontdekt u deze altijd gezellige steden! Bourgondisch genieten op het terras, lekker winkelen in de leukste boetiekjes of de grotten en kasteelruïne bezoeken.

Wat eerdere gasten ons vroegen:

🐕 Hoeveel honden zijn er welkom?

Er geldt een maximum van twee honden per vakantiehuis. Resort Mooi Bemelen biedt 2- tot 6-persoons vakantiehuizen en een 12-persoons groepsaccommodatie. Perfect voor een weekendje weg met uw partner, gezin, vrienden en natuurlijk uw trouwe viervoeter.

💻 Hoe moet ik boeken met mijn hond?

Selecteer in de Zoek & Boek bij het reisgezelschap het aantal huisdieren dat u meeneemt. Dan tonen wij automatisch het juiste aanbod, en dus de vakantiewoningen waar uw hond welkom is. Zo komt u altijd terecht in het juiste vakantiehuis. Tot snel in het mooie Zuid-Limburg!

⏰ Kan ik een last minute vakantie met hond boeken?

Zeker! Bij Resort Mooi Bemelen kunt u last minute naar Limburg. Maak uw keuze uit onze luxe vakantiehuizen geschikt voor maximaal 12 personen. Ontdek de last minute deals en profiteer van een voordelige maar luxe vakantie in Nederland met uw partner, gezin of hele familie.

8,2

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,2.