1. Vakantiepark nabij Valkenburg
  2. Luxe vakantiehuizen
  3. Geschikt tot 12 personen

Luxe vakantiehuisjes in de omgeving van Valkenburg

Op vakantie gaan in Zuid-Limburg is een unieke ervaring en vooral in de omgeving van Valkenburg. Want hier kunt u genieten van de mooie vestingstad en de prachtige natuur tijdens een vakantie. Valkenburg is namelijk gelegen in het Zuid-Limburgse Heuvelland, een plek waar u urenlang kunt wandelen, fietsen en genieten. Bent u op zoek naar een vakantiehuisje in Valkenburg? Boek dan een van de luxe huisjes op Resort Mooi Bemelen.

Op dit moment vinden er werkzaamheden plaats op ons resort. We proberen dit tot een minimum te beperken, maar helaas kunt u hier hinder van ondervinden.

Vakantiehuisje Valkenburg

Resort Mooi Bemelen, een prachtig vakantiepark in de omgeving van Valkenburg, beschikt over unieke en luxe vakantiehuisjes. Hier kunt u comfortabel overnachten met het gezin. Er zijn 4-persoons vakantiehuisjes en 6-persoons vakantiehuisjes. Deze vakantiehuizen in Valkenburg zijn luxe ingericht met onder ander een inloopdouche, buitenhaard en groot terras. Een vakantie in Valkenburg is een ware traktatie als u verblijft op Resort Mooi Bemelen. Ga een weekendje weg in Valkenburg en geniet van van uw welverdiende vakantie zodat u even heerlijk tot rust komt.

 

Wat te doen in Valkenburg?

Er is van alles te beleven in en rondom Valkenburg. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van de bezienswaardigheden in Valkenburg. Hieronder een lijstje van unieke plekjes in Valkenburg die u echt zou moeten bezoeken:

  • Kasteelruïne en Fluweelengrot
  • Mergelgrotten: Ondergrondse gangenstellen waar u onder andere kunt grotbiken.
  • Kabelbaan en rodelbaan: Een kabelbaan die u brengt naar de Wilhelminatoren, waar u kunt genieten van een prachtig panorama uitzicht. En al rodelend gaat u weer naar beneden.
  • De Valkenier: een gezellig attractiepark voor jong & oud.
  • Sprookjesbos: Zeer leuk uitje met kleine kinderen.
  • Ritje met authentieke stoomtrein

Dit zijn mooie bezienswaardigheden in Valkenburg, vervelen zult u zich dus niet! Houdt u van winkelen? Bezoek dan de leuke boetiekjes om vervolgens neer te strijken op een gezellig terras. Een vakantie in Valkenburg is een ware beleving, vooral als u gaat overnachten op Resort Mooi Bemelen. Het bruisende centrum van Maastricht ligt ook op maar 20 minuten rijafstand van dit vakantiepark. Zo heeft u een vakantie in Maastricht en Valkenburg in één.