Resort Mooi Bemelen
Carnaval

Carnaval

Last minute naar Limburg
Profiteer van extra korting!

Carnaval in Limburg

Uiteraard viert u nergens Carnaval, oftewel Vasteloavend, beter dan in Zuid-Limburg.

Of u nu wel of niet van Carnaval houdt, bij Resort Mooi Bemelen zit u altijd goed. Een rustig gelegen vakantiepark, maar vlakbij de steden Valkenburg en Maastricht die door de carnavalvierende burgers zijn overgenomen. Nadat u zich in het feestgedruis heeft gestort in een van de omliggende steden, komt u geheel tot rust in een van de luxe vakantiewoningen en kunt u ontkateren door een frisse en stevige wandeling in het mooie omliggende heuvellandschap. Op Carnavalsdinsdag organiseren de omliggende dorpjes een optocht die langs de ingang van het park trekt.

Voor de unieke vasteloavend-beleving in Zuid- Limburg mag u de volgende evenementen zeker niet missen:

 

De 11de vande 11de

De 11de vande 11de staat Maastricht op z'n kop. Op het Vrijthof treden van 's morgens vroeg tot 's avonds laat diverse Limburgse artiesten op.  Een evenement wat u zeker niet mag missen!

Grote Optocht Maastricht

Op Carnavalszondag trekt de grote optocht door het centrum van Maastricht en eindigt op het Vrijthof. Aan het einde van de optocht barst ook in en buiten alle kroegen in Maastricht het Carnaval ook echt los.

Meer informatie over alle carnavalsactiviteiten in Maastricht vindt u op de website van de carnavalsvereniging.

Auw Wieverbal

De donderdag voor Carnaval start men met Auwwieverbal in Valkenburg. Klik hier voor meer informatie over de traditie en het programma. 

't Kanón van 't Balkon

Op de zaterdag viert u carnaval op de markt in Sittard.

Grote Optocht Sittard

Ook in Sittard trekt op Carnavalszondag de optocht door het centrum. 

Een week voorafgaand aan de Carnaval trekt op zondag de kinderoptocht door Sittard. Een mooi voorproefje op de grote optocht.

Op www.optoch.nl vindt u meer informatie over de carnavalsactiviteiten die plaats vinden in Sittard. 

carnaval
carnaval
carnaval