Maatregelen omtrent het coronavirus

Beste (toekomstige) gast,

Resort Mooi Bemelen is geopend en kan als iedereen zich aan de RIVM richtlijnen houdt ook open blijven. 

Ons kleinschalige park is zo ingericht dat iedereen kan genieten van een welverdiende vakantie, zakelijke trip of verblijf i.v.m. verhuizing of verbouwing én tevens zich kan houden aan de 1,5m afstand. De tuinen van de woningen grenzen niet aan elkaar, deze zijn gescheiden door struiken of door de woningen zelf. U kunt dan ook zorgeloos genieten in uw woning en tuin. Wij hebben wel onze camping gesloten, omdat het hier niet mogelijk is de verplichte 1,5m afstand te behouden.

Het heuvelland is voor onze gasten van Resort Mooi Bemelen geopend. Vergeet niet uw reservering uit te printen of op uw telefoon te zetten, handhaving die het heuvelland controleert/afzet voor dagtoerisme kan u hiernaar vragen.

Bij de receptie vragen we u als gast buiten te wachten indien er reeds 3 personen binnen zijn. Op onze balie staat de desinfecterende spray klaar en maken wij met regelmaat de receptie en balie schoon. 
Ook kunt u er voor kiezen om in te checken via onze nachtkluisjes. Contact met de receptie kan tijdens uw verblijf ook via whatsapp of uiteraard telefonisch. Uiteraard worden ook door ons schoonmaakbedrijf extra maatregelen getroffen om de woningen verhuur klaar te maken voor u.

Wij begrijpen dat u ondanks de maatregelen niet in staat bent te komen of het gewoonweg nog niet vertrouwd. Helaas kunnen wij de gemaakte reserveringen niet kosteloos annuleren. U kunt uw reservering wel verplaatsen naar een vergelijkbare periode. Bij annulering betaalt u een vergoeding aan Resort Mooi Bemelen, zoals mee akkoord gegaan op dag van reserveren.
Op dit moment nemen wij alleen de reserveringen in behandeling met aankomst tot 20 mei 2020, gasten ontvangen automatisch een mail met alle informatie. Wij gaan er vanuit dat reserveringen na 16 maart 2020, zijn gemaakt met de wetenschap dat de horeca, pretparken, zwembaden, etc. gesloten kunnen zijn.

Wilt u graag een afspraak maken met een van onze verkoopadviseurs, telefonisch of op het park. Ook dat kan met inachtname van de RIVM richtlijnen. Bel gerust met onze receptiemedewerksters voor het inplannen van een afspraak.

Team Resort Mooi Bemelen

 
Boek uw vakantie bij Resort Mooi Bemelen