1. Fietsvakantie in Zuid-Limburg
  2. Ligging direct aan fietsknooppuntennetwerk
  3. Amstel Gold Race

Fietsvakantie racefiets

Liefhebbers weten het al langer; er is geen betere plek in Nederland voor een fietsvakantie met de racefiets als Zuid-Limburg. Dankzij het glooiende landschap en de prachtige natuur is deze regio hét fietsparadijs voor zowel recreatieve fietsers als de sportieve racefietsers en mountainbikers. Het fietsknooppuntennetwerk is ontzettend uitgebreid en u kunt makkelijk uw eigen route samenstellen of een themaroute volgen langs bezienswaardigheden en gezellige rustpunten waar u wordt onthaald met bourgondische gastvrijheid.  

Dat Zuid-Limburg niet in één dag te fietsen is, is logisch. De beste manier om kennis te maken met deze regio is door er een fietsweekend of een fietsvakantie van te maken. Als u een vakantiehuis wilt huren in Limburg, dan is Resort Mooi Bemelen een ideale uitvalsbasis. Ons park bovenop de Bemelerberg, tussen Maastricht en Valkenburg, is perfect gelegen voor een racefiets vakantie of een racefiets weekend weg. U vindt hier vakantiehuisjes voor 4 personen en 6 personen, en er is een groepsaccommodatie beschikbaar voor 12 personen. Perfect als u met een groep vrienden wilt wielrennen in Limburg

Op dit moment vinden er werkzaamheden plaats op ons resort. We proberen dit tot een minimum te beperken, maar helaas kunt u hier hinder van ondervinden.

 
Vakantiehuizen tijdens uw fietsvakantie
 

Racefiets weekend weg

Wilt u met de racefiets een weekend weg in Limburg, de beroemde én beruchte hellingen bedwingen van de Amstel Gold Race zoals de legendarische Cauberg, en natuurlijk genieten van het schitterende Heuvelland? Dan is Resort Mooi Bemelen een perfecte verblijfsplek. U overnacht in moderne en compleet gemeubileerde vakantiehuisjes die van alle gemakken zijn voorzien, zoals zeer comfortabele bedden en een luxe badkamer. De ligging en natuurrijke omgeving zorgen voor extra rust, ontspanning en privacy. 

Ons vakantiepark in Bemelen, op de Bemelerberg waar de Amstel Gold Race langs voert, ligt direct aan een het fietsknooppuntennetwerk die u doorheen heel het zuiden brengt. Stel uw eigen tocht samen of kies een wielrenroute uit bij de VVV. Zo kunt u bijvoorbeeld Lus 1, Lus 2 of de finale Lus 3 van de Amstel Gold Race fietsen met een start vanuit Valkenburg, op slechts 6 kilometer van ons park. Of start op het Drielandenpunt in Vaals en fiets doorheen Nederland, België en Duitsland met de Grensstreekroute. Wilt u een andere kant van Limburg ontdekken met de mountainbike? Dan is grotbiken in Valkenburg, door een labyrint van mergelgangen, een ontzettend leuke en bovenal unieke ervaring. Kies voor een mountainbike vakantie en ontdek de prachtige omgeving van Zuid-Limburg!

 
8,2

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,2.