1. Binnen- & buitenzwembad
  2. Wellness
  3. Zuid-Limburg
  4. Luxe vakantiehuisjes

Luxe vakantieparken Nederland

Bent u op zoek naar de leukste vakantieparken? Nederland biedt het aan! Kies eens voor een vakantiepark in Limburg en kom met het gezin naar Resort Mooi Bemelen, vlakbij Maastricht en Valkenburg. Een vakantie op dit kindvriendelijke vakantiepark met zwembad zal een gegarandeerd succes worden.

Op dit moment zijn wij hard bezig met de bouw van het centrumgebouw, waar zich een wellnesscenter, zwembad, indoor gym en restaurant gaan huisvesten. Om deze reden vinden er momenteel werkzaamheden plaats op ons resort. We proberen dit tot een minimum te beperken, maar helaas kunt u hier hinder van ondervinden. 

Luxe vakantiehuisjes

Op Resort Mooi Bemelen staan comfort en luxe voorop en dat ziet u onder andere terug in de faciliteiten op het vakantiepark welke medio 2019 klaar zijn voor gebruik, maar vooral in de luxe vakantiehuisjes. Alle vakantiehuizen beschikken namelijk over alle benodigdheden om optimaal te kunnen genieten in Limburg. Zo beschikken ze allemaal over een ruime keuken met vaatwasser en oven, een luxe badkamer met inloopdouche of bad. En wellicht het belangrijkste; een heerlijk ruim terras, zodat u in het zonnetje kunt genieten van de rust in Limburg. Er zijn vijf type vakantiewoningen te vinden op Resort Mooi Bemelen, van een eenvoudig chalet tot luxe villa en voor 4 tot 12 personen. Dus wilt u romantisch met uw partner, gezellig met het gezin of met een groep vrienden op vakantie? Dit luxe vakantiepark in Nederland heeft de juiste accommodatie voor u.

 

Luxe vakantiepark met wellness

Mooi Bemelen is een luxe vakantiepark met zwembad in Nederland, vlakbij Maastricht. Oftewel Resort Mooi Bemelen is de meest geschikte locatie voor een comfortabele vakantie in Limburg. Naast dat het vakantiepark in de toekomst beschikt over een zwembad, kunt u ook gebruik maken van de wellness faciliteiten. Het wellness center met beautysalon zal zorgen dat u totaal kunt ontspannen, hier kunt u onder andere een massage boeken en heerlijk dobberen in het binnenzwembad. Tevens vindt u een restaurant en wine-bar op dit luxe vakantiepark. Nederland heeft een bijzonder natuurschoon, dus ook in Limburg. Resort Mooi Bemelen is prachtig gelegen en vanaf hier kunt u diverse uitstapjes maken door de natuur of naar Valkenburg of Maastricht. 

Het is tijd voor een vakantie op dit luxe vakantiepark in Nederland!

Impressie van ons luxe vakantiepark