Resort Mooi Bemelen
Mountainbike vakantie

Mountainbike vakantie in Limburg

Last minute naar Limburg
Profiteer van extra korting!
 • Gelegen in Zuid-Limburg
 • Prachtige MTB-routes
 • Overnachten op een luxe vakantiepark

Mountainbiken door de Zuid-Limburgse heuvels 🚵🏻‍♂️

Waar anders in Nederland kunt u zo'n epische mountainbike-ervaring beleven als in het betoverende Zuid-Limburg? Hier, in het golvende zuiden van ons land, ontvouwen zich eindeloze mogelijkheden voor zowel beginners als gevorderden. Van rustige, glooiende paden tot uitdagende beklimmingen, en zelfs technische afdalingen die uw hart sneller zullen doen kloppen. Het is geen wonder dat Zuid-Limburg de bijnaam "Het Paradijs voor fietsers, wielrenners en mountainbikers" draagt. En voor de perfecte uitvalsbasis om te rusten en bij te komen na een dag vol avontuur, biedt Resort Mooi Bemelen luxe vakantiehuizen waar u kunt overnachten in stijl.

Pedaal en overnacht in het paradijs 🏡

Ervaar het ultieme mountainbike-avontuur in pittoresk Zuid-Limburg en verblijf in stijl op Resort Mooi Bemelen. Te midden van het magische Maastricht en het historische Valkenburg bieden we een scala aan vakantiehuizen voor 4, 6, of zelfs 12 personen. Onze vakantiewoningen zijn uitgerust met alle luxe die u zich kunt wensen. Geniet van heerlijke bedden, een volledig ingerichte keuken en luxe badkamers. Stap naar buiten op uw eigen terras en laat u omringen door de rust van de natuur. Hier is een gouden tip: maak van uw mountainbike-avontuur een meerdaagse vakantie en ontdek talloze routes. 

Mountainbike routes in Zuid-Limburg

Verblijf bij Resort Mooi Bemelen, uw startpunt voor epische mountainbiketochten in Zuid-Limburg. Te midden van een labyrint van MTB-routes bieden wij de perfecte uitvalsbasis. In Zuid-Limburg wachten 19 mountainbikeroutes met meer dan 500 kilometer aan avontuurlijke trails in het schilderachtige heuvelland. Deze routes zijn duidelijk gemarkeerd, maar u kunt ook handige routekaarten bij de VVV bemachtigen of zelfs digitale sporen downloaden. Dit zijn onze top 3 favoriete toertochten ⤵

  Gulpenroute

  25 kilometer lange tocht voor gevorderden inclusief steile klimmen en snelle afdalingen.

  Vijlenroute

  26 kilometer lange, zeer uitdagende tocht voor experts met een hoog-laagverschil van maar liefst 580 meter.

  Brunssummerheideroute

  Een tocht van 19 kilometer door een prachtig natuurgebied met veel variatie voor de gevorderde MTB’er.

Hier vindt u ons ⤵

Wat eerdere gasten ons vroegen

🚵🏻‍♂️ Kan ik een mountainbike bij jullie huren?

Ja dit kan zeker, u kunt bij ons een fiets huren en kiezen uit een gewone fiets, een mountainbike of een e-bike.

8,2

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,2.