• Fietsvakantie in Zuid-Limburg
  • Direct gelegen aan fietsknooppuntennetwerk
  • Amstel Gold Race

Fietsvakantie met de racefiets

Liefhebbers weten het al; er is geen betere plek in Nederland voor een fietsvakantie met de racefiets dan Zuid-Limburg. Dankzij het glooiende landschap en de prachtige natuur is deze regio hét fietsparadijs voor zowel recreatieve fietsers als de sportieve wielrenners en mountainbikers. Het fietsknooppuntennetwerk is ontzettend uitgebreid en u kunt makkelijk uw eigen route samenstellen of een themaroute volgen langs bezienswaardigheden en rustpunten waar u wordt onthaald met bourgondische gastvrijheid. Dat Zuid-Limburg niet in één dag te fietsen is, is logisch. De beste manier om kennis te maken met deze regio is door er een fietsweekend of een fietsvakantie van te maken. Resort Mooi Bemelen, een vakantiepark tussen Maastricht en Valkenburg, is de perfecte uitvalsbasis voor een racefiets weekend of een racefiets vakantie in Nederland. U vindt hier bungalows voor maximaal 6 personen en er is een groepsaccommodatie voor 12 personen. Perfect als u met een groep vrienden wilt wielrennen in Limburg. 

Op dit moment vinden er werkzaamheden plaats op ons resort. We proberen dit tot een minimum te beperken, maar helaas kunt u hier hinder van ondervinden.

 
 
 

Racefiets weekend weg

Wilt u met de racefiets een weekend weg in Limburg en genieten van het schitterende heuvelland? Bedwing de beroemde én beruchte hellingen van de Amstel Gold Race zoals de legendarische Cauberg en ontspan daarna optimaal bij Resort Mooi Bemelen. U overnacht in een luxe vakantiehuis in Zuid-Limburg die van alle gemakken is voorzien, zoals comfortabele bedden, moderne badkamer, volledig ingerichte keuken, sfeervolle woonkamer en een terras met buitenhaard. Ook is het mogelijk een vakantiehuis met sauna te boeken. De ligging en natuurrijke omgeving zorgen voor extra rust, ontspanning en privacy tijdens uw fietsweekend in Limburg.

Uw fietsvakantie in het kort

  • Geschikt voor max. 12 personen
  • Volledig ingerichte keuken
  • Comfortabele bedden
  • Terras met buitenhaard
  • Wellness mogelijkheden
 

Fietsvakantie in Limburg

Ons vakantiepark in Bemelen, op de Bemelerberg waar de Amstel Gold Race langs voert, ligt direct aan een het fietsknooppuntennetwerk die u door heel het zuiden brengt. Stel uw eigen tocht samen of kies een wielrenroute uit bij de VVV. Zo kunt u bijvoorbeeld Lus 1, Lus 2 of de finale Lus 3 van de Amstel Gold Race fietsen met een start vanuit Valkenburg, op slechts 6 kilometer van ons park. Of start op het Drielandenpunt in Vaals en fiets door Nederland, België en Duitsland met de Grensstreekroute. Wilt u een andere kant van Limburg ontdekken, maar dan met de mountainbike? Dan is grotbiken in Valkenburg, door een labyrint van mergelgangen, een ontzettend leuke en bovenal unieke ervaring. Kies voor een fietsvakantie met de racefiets en ontdek de prachtige omgeving van Zuid-Limburg!

 
8,2

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,2.

 

Veelgestelde vragen over een racefiets vakantie in Nederland

đź“Ť Waar kan ik een leuke fietsvakantie met mijn racefiets boeken?

Bij Resort Mooi Bemelen in Zuid-Limburg. Ons vakantiepark ligt direct aan een fietsknooppuntennetwerk en ligt tussen Valkenburg en Maastricht, wat uw fietsvakantie in Limburg nóg leuker maakt. Na afloop rust u uit in onze vakantiehuizen voorzien van veel luxe en comfort.

🏠 Welke vakantiehuizen kan ik boeken tijdens mijn fietsvakantie in Limburg?

U kunt bij Resort Mooi Bemelen een bungalow in Limburg boeken geschikt voor maximaal 6 personen of een groepsaccommodatie voor gezelschappen tot 12 personen. Dus ook als u met een groep wilt wielrennen, mountainbiken of racefietsen bent u bij ons van harte welkom. Met een ingerichte keuken, moderne badkamer en comfortabele bedden ontbreekt u aan niets tijdens uw fietsvakantie in Zuid-Limburg.

đź•‘ Op welk vakantiepark kan ik last minute een racefiets vakantie boeken?

Op het laatste moment ertussenuit? Het is bij Resort Mooi Bemelen ook mogelijk om last minute naar Limburg te boeken voor uw racefiets weekend of racefiets vakantie in Nederland. U profiteert van voordelige last minute deals. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van uw welverdiende vakantie.