1. Luxe vakantiewoningen
  2. Vlakbij Maastricht
  3. Wellnesscenter
  4. Binnen- & Buitenzwembad

Vakantiehuisje Limburg

Luxe vakantiepark vlakbij Maastricht

Heeft u behoefte aan een weekendje weg? Even genieten op een luxe vakantiepark, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om iets? Ga dan voor een weekendje Limburg! Op vakantiepark Mooi Bemelen kunt u intens genieten van alle faciliteiten in een vakantiehuisje in Zuid-Limburg en van alle faciliteiten op het vakantiepark, waaronder een Spa & Wellnesscenter en restaurant met wine-bar. Ook de kinderen zullen zich optimaal vermaken als u een vakantiehuisje in Limburg huurt op Mooi Bemelen. Zo kunnen ze ravotten in de (binnen)speeltuin, op de trampoline of in het buitenzwembad.

Let op: Op dit moment zijn er geen faciliteiten geopend op het park.

Weekendje Maastricht

Wanneer u van plan bent om een vakantiehuis te huren in Limburg, ga dan vooral voor een vakantiepark in de buurt van Maastricht. De historische stad Maastricht is een waar paradijs voor een fervent shopper, de Bourgondiër, André Rieu liefhebber en voor iedereen die geïnteresseerd is in een bruisende stad vol historie. Een weekendje Maastricht is zeker de moeite waard! Ga een vakantiehuisje huren in Limburg op Vakantiepark Mooi Bemelen en ontdek deze mooie stad. Het vakantiepark ligt ook in de buurt van Valkenburg, een vestingstad tussen de heuvels.

vakantiehuisje limburg
vakantiehuisje limburg

Vakantiehuis huren Limburg

Of u nu op vakantie gaat met het gezin of met een groep, iedereen is welkom op dit vakantiepark in Zuid-Limburg. Alle vakantiehuizen zijn voorzien van alle gemakken en luxe afgewerkt. De 4-persoons vakantiehuis beschikt bijvoorbeeld over 2 slaapkamers en een heerlijk terras met buitenhaard. De 6-persoons vakantiehuisjes in Limburg zijn maar liefst 75m2 groot en beschikken over een doorkijkgashaard, zodat u binnen en buiten kunt genieten van een heerlijk haardvuur. Gaat u met een grote groep op vakantie in Zuid-Limburg? Dan reserveert u T Rooth Royal, een 12-persoons vakantiehuis vlakbij Maastricht en Valkenburg en van alle gemakken voorzien.

Wacht niet langer en huur een vakantiehuisje in Limburg!