1. Luxe vakantiewoningen in Limburg
  2. Vakantiepark nabij Maastricht
  3. Wellnesscenter
  4. Binnen- & Buitenzwembad

Vakantiehuisje Limburg

Heeft u behoefte aan een weekendje weg? Even genieten op een luxe vakantiepark in Nederland, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om iets? Ga dan voor een weekendje Limburg! Op vakantiepark Mooi Bemelen kunt u intens genieten van alle faciliteiten in een vakantiehuisje in Limburg en vanaf medio 2020 van alle faciliteiten op het vakantiepark, waaronder een Spa & Wellnesscenter en restaurant met wine-bar. Ook de kinderen zullen zich optimaal vermaken als u een vakantiehuisje in Limburg huurt op Mooi Bemelen. Zo kunnen ze ravotten in de (binnen)speeltuin, op de trampoline of in het buitenzwembad.

Op dit moment zijn wij hard bezig met de bouw van het centrumgebouw, waar zich een wellnesscenter, zwembad, indoor gym en restaurant gaan huisvesten. Om deze reden vinden er momenteel werkzaamheden plaats op ons resort. We proberen dit tot een minimum te beperken, maar helaas kunt u hier hinder van ondervinden. Het centrumgebouw wordt naar verwachting medio 2020 geopend.

 

Vakantiehuisje Zuid-Limburg huren

Of u nu op vakantie gaat met het gezin of met een groep, iedereen is welkom op dit vakantiepark in Zuid-Limburg. De vakantiehuisjes Zuid-Limburg zijn voorzien van alle gemakken en luxe afgewerkt. De 4-persoons vakantiehuis beschikt bijvoorbeeld over 2 slaapkamers en een heerlijk terras met buitenhaard. De 6-persoons vakantiehuisjes in Limburg zijn maar liefst 75m2 groot en beschikken over een doorkijkgashaard, zodat u binnen en buiten kunt genieten van een heerlijk haardvuur. Gaat u met een grote groep op vakantie in Zuid-Limburg? Dan reserveert u T Rooth Royal, een 12-persoons vakantiehuis vlakbij Maastricht en Valkenburg en van alle gemakken voorzien.

Wacht niet langer en ga een vakantiehuisje in Zuid-Limburg huren!  

 

Weekendje Maastricht

Wanneer u van plan bent om een vakantiehuis te huren in Limburg, ga dan vooral voor een vakantiepark in de buurt van Maastricht. De historische stad Maastricht is een waar paradijs voor een fervent shopper, de Bourgondiër, André Rieu liefhebber en voor iedereen die geïnteresseerd is in een bruisende stad vol historie. Een weekendje of vakantie Maastricht is zeker de moeite waard! Ga een vakantiehuisje huren in Limburg op Vakantiepark Mooi Bemelen en ontdek deze mooie stad. Het vakantiepark ligt ook in de buurt van Valkenburg, een vestingstad tussen de heuvels.