1. Luxe vakantiepark in Zuid-Limburg
  2. Voor 4 tot 12 personen
  3. Nabij Maastricht en Valkenburg

Vakantie Limburg met hond

Wilt u er graag tussenuit en bent u op zoek naar een bestemming waar u ook uw huisdier kunt meenemen? Dan is Resort Mooi Bemelen de perfecte keuze voor u. Op dit resort geniet u van een heerlijke vakantie in Limburg met hond. Resort Mooi Bemelen is een luxe vakantiepark in Zuid-Limburg waar luxe en comfort voorop staan. U kunt hier een huisdiervriendelijk vakantiehuis huren geschikt voor 4 tot 12 personen. Het resort ligt in een authentieke omgeving met oneindig veel mogelijkheden voor u en uw trouwe viervoeter. Heerlijk een weekendje weg met hond of een lange vakantie nabij Valkenburg en Maastricht.

Zuid-Limburg is bij uitstek geschikt voor een vakantie met huisdier. Deze regio staat bekend als een absoluut wandelparadijs. Van natuurwandelingen en culinaire wandelingen tot stadswandelingen en grensoverschrijdende wandelingen. Ontdek de talloze mogelijkheden voor uitstapjes in de natuur. In Nationaal Park de Maasduinen zijn twee losloopgebieden waar uw hond niet aangelijnd hoeft te zijn, bij het Eendenmeer en bij Boswachterij Afferden. In de Maasduinen genieten u en uw huisdier van fraaie en hoge rivierduinen, uitgestrekte heidevelden, gevarieerde bossen en talrijke vennen. Samen beleeft u urenlang wandelgenot in het Zuid-Limburgse heuvellandschap!

Op dit moment vinden er werkzaamheden plaats op ons resort. We proberen dit tot een minimum te beperken, maar helaas kunt u hier hinder van ondervinden.

 
 

Vakantiehuis Zuid-Limburg met hond

Wanneer u een vakantiehuis in Zuid-Limburg met hond wilt huren, biedt Resort Mooi Bemelen een divers aanbod huisdiervriendeliijke vakantiehuizen. Van luxe vakantiehuizen voor 4 en 6 personen tot zelfs een groepsaccommodatie voor 12 personen. In de groepsaccommodatie zijn er maar liefst twee honden toegestaan. De vakantiehuisjes en groepsaccommodatie zijn voorzien van alle gemakken, zoals een badkamer met wastafel en inloopdouche, ruime keuken met kookgelegenheid, oven-/combimagnetron, vaatwasser, slaapkamer met heerlijke bedden, een ruime terras met buitenhaard en tuinmeubilair waar het heerlijk vertoeven is in de zomer.

Resort Mooi Bemelen is een huisdiervriendelijk vakantiepark met faciliteiten voor jong en oud. Vanaf uw vakantiehuisje in Zuid-Limburg met hond kunt u diverse uitstapjes maken door de natuur of de steden Valkenburg en Maastricht verkennen. Trek erop uit met de fiets tijdens uw vakantie met huisdier of loop diverse wandelroutes. Resort Mooi Bemelen biedt de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie met hond in Zuid-Limburg.

 

Sfeerimpressie

 
 
8,2

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,2.