1. Vakantiepark in Zuid-Limburg
  2. Luxe vakantiehuizen
  3. Nieuw binnen- en buitenzwembad

Vakantiepark in Limburg met zwembad

Wilt u het echte vakantiegevoel ervaren op een vakantiepark? Dan biedt een zwembad zeker de uitkomst. Niets is fijner dan op een warme dag een verfrissende duik te nemen in het zwembad en zelfs bij minder goed weer in het overdekte zwembad. Dit kan bij Resort Mooi Bemelen, een vakantiepark in Limburg met zwembad. Vanaf medio 2019 is ons vakantiepark in Zuid-Limburg voorzien van een gloednieuw binnen- en buitenzwembad. Met de ligging in het pittoreske Bemelen, nabij Valkenburg en Maastricht is het vakantiepark de ideale uitvalsbasis voor een vakantie in Zuid-Limburg. Met een ruim aanbod aan vakantiehuizen, diverse parkfaciliteiten en mogelijkheden voor uitstapjes verveelt u zich geen moment. Verblijf in de luxe vakantiehuizen geschikt voor 4 tot 6 personen of verblijf in de 12-persoons groepsaccommodatie als u met meerdere personen bent. Bij beide geniet u van veel luxe en comfort. Ons vakantiepark in Zuid-Limburg met zwembad biedt u een geheel onbezorgde vakantie!

 
Boek dit vakantiepark in Limburg met zwembad
 

Vakantiepark in Limburg met overdekt zwembad

Wanneer u heeft besloten te verblijven op ons vakantiepark in Limburg met overdekt zwembad, kunt u ook gebruik maken van de andere parkfaciliteiten welke vanaf medio 2019 klaar zullen zijn voor gebruik. Voor optimale ontspanning kunt u terecht bij het wellnesscenter met beautysalon; laat u zich verwennen door een heerlijke massage. Wilt u niet stil zitten tijdens uw vakantie op ons vakantiepark in Limburg met overdekt zwembad? Leef u dan uit bij de indoorgym. Ook aan de kinderen is gedacht; naast de vele waterpet in het binnen- en buitenzwembad, vermaken zij zich ook in de indoor speeltuin of op de trampoline. Plezier en ontspanning voor jong en oud staat garant op ons luxe vakantiepark.

Wilt u de omgeving ontdekken van dit vakantiepark in Zuid-Limburg met zwembad? Trek dan uw wandelschoenen aan of huur een fiets en volg prachtige wandel-en fietsroutes. Natuurliefhebbers halen hun hart op in natuurreservaat de Bemelerberg; beleef urenlang wandelgenot. Proef de cultuur in het bourgondische Maastricht met haar vele winkels, musea, restaurants en gezellige terrasjes. Wilt u graag de grens over? U bent in een mum van tijd in bijvoorbeeld Aken of Luik. U beleeft een heerlijk weekendje weg of vakantie in Zuid-Limburg.

Faciliteiten vanaf medio 2019

 
  1. Binnen- en buitenzwembad
  2. Wellness center en beautysalon
  3. Indoor gym
  4. Restaurant
  5. Binnenspeeltuin
  6. Trampoline
 
Boek dit vakantiepark in Zuid-Limburg
 
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Maak optimaal gebruik van de parkfacilteiten; van inspanning in de indoor gym, ontspanning in het wellnesscenter tot waterpret in het zwembad.
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Maak kennis met de omgeving en ontdek bourgondisch Maastricht of Valkenburg. Er is genoeg te beleven op gebied van cultuur, natuur en avontuur in het heuvelachtige landschap.