Resort Mooi Bemelen
Vakantiepark met wellness

Ontspannen op een vakantiepark met wellness

Last minute naar Limburg
Profiteer van extra korting!
  • Vakantiepark in Zuid-Limburg
  • Luxe vakantiehuizen voor 4-12 personen
  • Wellness center met beauty salon

Vakantiepark met wellness

Wilt u een volledig ontspannen en zorgeloze vakantie beleven? Dan is een wellness vakantiepark in Nederland een goed idee. Verwen uzelf met een heerlijke massage of kom tot rust in de beauty salon. Hoe fijn is dat? Bij Resort Mooi Bemelen, een luxe vakantiepark in Limburg, geniet u van al deze wellness faciliteiten, ondergebracht in ons wellness center die vanaf medio 2021 voor u beschikbaar wordt gesteld.

U geniet niet alleen van de wellness faciliteiten op het park, maar ook van de luxe vakantiehuizen. Deze vakantiehuizen bieden plek aan 4 tot 12 personen; ideaal voor kleine en grote groepen zoals gezinnen, families en vriendengroepen. De luxe vakantiehuisjes beschikken stuk voor stuk over een ruim buitenterras met buitenhaard en tuinmeubilair waar u heerlijk kunt vertoeven in de zomer. Verder treft u een (inloop)douche, comfortabele boxspringbedden en een compleet ingerichte keuken. Wilt u verblijven in een vakantiehuis met sauna? Ook dat is mogelijk bij ons! Dus als u op zoek bent naar luxe, comfort en optimale ontspanning, is Resort Mooi Bemelen, een vakantiepark in Limburg met wellness, écht iets voor u.

Uw wellness vakantie op Resort Mooi Bemelen

Een vakantie op een wellness vakantiepark in Nederland biedt gegarandeerd optimale rust en ontspanning. Wanneer u bij Resort Mooi Bemelen uw wellness vakantie viert, profiteert u naast de wellness faciliteiten ook van de andere parkfaciliteiten. Ons vakantiepark in Limburg met zwembad bezorgt u uren waterpret of leef u sportief uit in de indoor gym en sluit uw dag af met een overheerlijke maaltijd in ons restaurant. Gaan uw kinderen ook mee op vakantie? Wanneer zij zich niet in het binnenzwembad bevinden, vindt u ze op het springkussen of klimmend en klauterend in de speeltuin. 

Besluit u het park te verlaten om de omgeving te verkennen? Ons vakantiepark nabij Maastricht en Valkenburg biedt talloze mogelijkheden voor vermaak; trek uw wandelschoenen aan of huur een fiets en neem de omgeving helemaal in u op. Tip: natuurreservaat de Bemelerberg is een echte aanrader voor natuurliefhebbers. In het bourgondische Maastricht proeft u de cultuur en kunt u de vele winkels en terrasjes afgaan. Een verblijf op ons vakantiepark in Limburg met wellness zorgt ervoor dat u weer uitgerust thuis komt.

Parkfaciliteiten bij Mooi Bemelen

  • Binnen- en buitenzwembad
  • Wellness center en beauty salon
  • Indoor gym
  • Restaurant
  • Binnenspeeltuin
  • Trampoline

Faciliteiten

Maak optimaal gebruik van de parkfacilteiten; van inspanning in de indoor gym, ontspanning in het wellnesscenter tot waterpret in het zwembad.

Omgeving Bemelen

Maak kennis met de omgeving en ontdek bourgondisch Maastricht of Valkenburg. Er is genoeg te beleven op gebied van cultuur, natuur en avontuur.