1. Vakantiepark bij Valkenburg
  2. 150 unieke accommodaties
  3. Luxe vakantiehuizen

Vakantiepark Valkenburg

Wilt u vakantie vieren in het prachtige zuiden van ons land, en bent u daarvoor opzoek naar een vakantiepark in Valkenburg? Dan hebt u zojuist uw bestemming gevonden. Resort Mooi Bemelen ligt in het pittoreske Bemelen, nabij Valkenburg en Maastricht. Ons vakantiepark is de ideale uitvalsbasis voor een leuke vakantie in Zuid-Limburg. Met ruim 150 unieke accommodaties, tal van parkfaciliteiten en vele mogelijkheden voor uitstapjes zult u zich bij ons geen moment vervelen.

Wilt u het buitenleven combineren met een luxe verblijfsplek, dan voldoet ons vakantiepark bij Valkenburg zeker aan uw wensen. U kunt op Resort Mooi Bemelen verschillende luxe vakantiehuizen huren voor 4 en 6 personen, en er is een schitterende groepsaccommodatie beschikbaar voor maar liefst 12 personen. De sfeervolle inrichting en de luxueuze afwerking garanderen comfort voor jong en oud. 

Op dit moment vinden er werkzaamheden plaats op ons resort. We proberen dit tot een minimum te beperken, maar helaas kunt u hier hinder van ondervinden.

 

Luxe bungalowpark bij Valkenburg

Als u op een luxe bungalowpark bij Valkenburg wilt verblijven, met uw partner, uw gezin of een groep vrienden, dan zal Resort Mooi Bemelen u verrassen. Niet alleen de luxe vakantiehuisjes zijn van alle gemakken voorzien, ook de parkfaciliteiten zijn gevarieerd. De ligging van het park in de buurt van Valkenburg, nabij Maastricht evenals de nabijheid van de Belgische en Duitse grens biedt u talloze mogelijkheden tot uitstapjes en vermaak. Gaat u op vakantie in Zuid-Limburg met de kinderen, dan kunt u ze bijvoorbeeld trakteren op een dagje In Familiepark Mondo Verde in Landgraaf, GaiaZOO in Kerkrade of bezoek het Drielandenpunt in Vaals.

Liefhebbers van rust en natuur zullen natuurreservaat de Bemelerberg willen bezoeken, en cultuurliefhebbers zullen zeker een uitstapje maken naar het bourgondische Maastricht. Met een groot aanbod winkels, musea, restaurants en gezellige terrasjes zult u zich hier wel een dag of wat vermaken. Rondom Valkenburg treft u wondermooie natuurgebieden en in Valkenburg zelf vindt u maar liefst 200 rijksmonumenten. Daarnaast kunt u natuurlijk ook de beroemde fluweelgrot en de mergelgrotten bekijken. Wilt u een dagje de grens over, dan bent u binnen mum van tijd in bijvoorbeeld Aken of Luik.

 
Boek een vakantiehuis nabij Valkenburg
 
 
8,2

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,2.