Resort Mooi Bemelen
Vakantie september

Vakantie vieren in september

Last minute naar Limburg
Profiteer van extra korting!
 • Nazomeren in Limburg
 • Vakantiepark bij Schin op Geul
 • Vakantiehuizen voor 4 tot 12 personen

Vier uw vakantie in september in Zuid-Limburg

Nog even de laatste zonnestralen meepakken in september? Tijdens een vakantie in september in Zuid-Limburg bij Resort Mooi Bemelen heeft u hier alle mogelijkheid voor. In een bungalow in Limburg kunt u terecht met maximaal 6 personen of huur een vakantiehuis voor maximaal 12 personen. Neem uw geliefde, uw gezin of uw vrienden daarom mee voor een vakantie in het heuvelachtige Limburg. Bezoek bourgondisch Maastricht, ontdek de grotten van Valkenburg, fiets de mooiste fietsroutes door de heuvels of steek de grens over naar Duitsland of België. Tijdens een vakantie in september in Limburg komt u aan het eind van de dag helemaal tot rust in uw comfortabele vakantiehuisje, waarbij u ook de optie heeft een huisje met wellness te boeken. Sluit de zomer af bij Resort Mooi Bemelen in Zuid-Limburg!

Huisje huren in september

Een huisje is het ideale onderkomen voor een vakantie in september. En dan het liefst een huisje met een lekker terras voor de warme nazomerdagen, maar waar u ook behaaglijk binnen kan zitten op de frissere dagen. In onze vakantiehuisjes in Limburg zit u dan helemaal op uw plek. Alle vakantiehuizen beschikken over een terras met buitenhaard en tuinmeubilair. Binnen vind u naast een sfeervolle woonkamer ook een compleet ingerichte keuken, meerdere slaapkamers en een badkamer met (inloop)douche. Bij Resort Mooi Bemelen staat comfort en luxe voorop en dat zult u ook ervaren in onze vakantiehuisjes. U kunt uw vakantie in september bovendien helemaal compleet maken door een huisje met sauna te huren. Dat is puur genieten in Limburg!

De verschillende types vakantiehuizen

Biebosch

 • Voor maximaal 4 personen
 • Oppervlakte van 50 m²

Schaelsbergerbosch (met optie voor sauna)

 • Voor maximaal 6 personen
 • Oppervlakte van 75 m²

Ravenbosch (met optie voor sauna)

 • Voor maximaal 6 personen
 • Oppervlakte van 65 m²

Groepsaccommodatie

 • Voor maximaal 12 personen
 • 6 slaapkamers

Zuid-Limburg ontdekken

Zuid-Limburg, met de glooiende heuvels en bourgondische levensstijl, spreekt enorm tot de verbeelding. Ervaar het zelf door een dagje Maastricht (slechts 20 minuten rijden) te bezoeken. Wandel door deze gezellige stad en vergeet niet uw smaakpapillen te verwennen. Een vakantie in september is de ideale tijd van het jaar om het heuvelachtige landschap te voet of met de fiets te ontdekken. Tussen het grote aanbod aan fiets- en wandelroutes zit er voor elke vakantieganger een geschikte afstand. Door de ligging van ons vakantiepark kunt u ook heel eenvoudig een dagje de grens oversteken naar Duitsland of België. Of bezoek het drielandenpunt waar de grenzen van Nederland, Duitsland en België samen komen. Wat doet u het liefst tijdens een vakantie in september?

8,2

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,2.