• Magisch Zuid-Limburg
  • Unieke kerstmarkten
  • Overnachten in luxe

Magische kerstmarkten in Limburg

De mooiste kerstmarkten van ons land? Die vindt u in Zuid-Limburg! In december (en vaak al eerder) toveren onder andere Valkenburg en Maastricht zich om in heuse kerststeden. Boordevol lichtjes, heel veel gezelligheid en knusse kraampjes met lekkers en kerstcadeaus. De kerstmarkten in Limburg zijn in één woord ‘magisch’. En kunt u niet kiezen welke kerstmarkt in Limburg u wilt bezoeken? Combineer dan een bezoekje aan meerdere steden en overnacht op ons luxe vakantiepark Resort Mooi Bemelen. Wij zijn de perfecte uitvalsbasis om onder andere de kerstmarkt in Valkenburg en Maastricht te bewonderen. Bij ons verblijft u in een luxe vakantiehuis voor 2 tot 12 personen.

Vind uw favoriete vakantiehuis ↓

 

🎄 Kerstmarkt in Valkenburg (5 km)

Toch wel dé kerstmarkt van Limburg is natuurlijk die van Valkenburg. Nergens anders vindt u een kerstmarkt ondergronds, in de Fluweelengrot en Gemeentegrot. Nostalgie ten top! Maar ook bovengronds geniet u van een heus kerstspektakel. Beleef een onvergetelijke sprookjeskerst in Valkenburg.

🎄 Kerstmarkt in Maastricht (8 km)

Magisch Maastricht, de bijnaam van de Limburgse hoofdstad in de gezellige decembermaand. Dé plek om samen te proosten met een glaasje glühwein is natuurlijk het Vrijthof. Tip: ga ho-ho-ho de hoogte in, in het verlichte reuzenrad van maar liefst 45 meter hoog. Een fantastisch uitzicht, boordevol lichtjes!

🎄 Kerstmarkt in Heerlen (18 km)

Misschien iets minder bekend, maar zeker niet minder leuk, is de kerstmarkt in Heerlen. Ook wel bekend als WinterTijd in Heerlen. Trek de schaatsen aan voor een rondje op de schaatsbaan, om vervolgens een warme chocolademelk te drinken in een van de knusse wintercafés op het gezellige plein. 

🎄 Kerstmarkt in Luik (34 km)

Het voordeel van verblijven in Zuid-Limburg? De Belgische grens is vlakbij. Een bezoekje aan de kerstmarkt in Luik is dan ook zeker een must. Wist u dat het kerstdorp in deze stad de oudste én grootste kerstmarkt van België is? Met maar liefst 200 kraampjes raakt u niet uitgekeken. Tip: proef een echte Luikse wafel.

 

© Kerststad Valkenburg

Overnachten vlak bij de kerstmarkten in Limburg

Na een dagje wafels eten, glühwein drinken en heel veel kerstinkopen doen, snappen wij het dat u niet meer helemaal naar huis wilt rijden. Resort Mooi Bemelen biedt dé oplossing: overnachten vlak bij de kerstmarkten in Limburg. Ook wel fijn als u meerdere kerstmarkten in de buurt wil bezoeken. Bij ons staan luxe en comfort voorop en dat vindt u terug in de vakantiehuizen. Onze woningen zijn stijlvol ingericht met onder andere een doorkijk gashaard, modern interieur en in enkele types een sauna. En wilt u uw hond ook meenemen naar een kerstmarkt in Limburg? Uw dierenvriend is meer dan welkom in onze huisdiervriendelijke vakantiehuizen.

Dus trommel uw geliefden maar op en plan een weekendje of midweek weg op ons vakantiepark om de kerstmarkten in Limburg te bewonderen.