1. Huisje huren met oud en nieuw in Limburg
  2. Geschikt voor 4 tot 12 personen
  3. Vlak bij Maastricht en Valkenburg

Oud en nieuw in Zuid-Limburg

Wilt u er even tussenuit met oud en nieuw? Het nieuwe jaar inluiden met vrienden of familie op een mooie locatie? Een huisje huren met oud en nieuw doet u bij Resort Mooi Bemelen in Zuid-Limburg. In een van onze luxe vakantiehuizen viert u oudejaarsavond met oliebollen, een lekker glas wijn en een hoop gezelligheid. Door de nabijheid van zowel Maastricht als Valkenburg kunt u er ook voor kiezen hier 's avonds de jaarwisseling te vieren. Of u nu kiest voor de rust op het vakantiepark of de levendigheid van Maastricht of Valkenburg, op nieuwjaarsdag wordt u uitgerust wakker in de comfortabele bedden. Beleef oud en nieuw dit jaar eens op een andere manier en huur een huisje in Zuid-Limburg

 

Huisje huren met oud en nieuw

Huurt u een huisje met oud en nieuw bij Resort Mooi Bemelen dan heeft u keuze uit drie verschillen typen vakantiehuizen: de Biesbosch, Ravenbosch en Schaelsbergerbosch. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 4 tot maximaal 12 personen, u kunt dus gerust met een groter gezelschap komen. U ervaart een hoge mate van luxe en comfort in onze vakantiewoningen. Zo zijn deze uitgerust met onder andere een (inloop)douche, comfortabele boxspringbedden, een ruime woonkamer en een compleet ingerichte keuken met vaatwasser en oven. Wilt u nog wat extra luxe dan heeft u de mogelijkheid een vakantiehuis met sauna te huren. Kortom, u wordt volledig in de watten gelegd, een beter begin van het nieuwe jaar is toch niet mogelijk?

Resort Mooi Bemelen

  1. Vakantiehuizen tot 12 personen
  2. Huisdiervriendelijk
  3. Badkamer met (inloop)douche
  4. Compleet ingerichte keuken
  5. Vlak bij Maastricht en Valkenburg
  6. Mogelijkheden voor wellness
 

Oud en nieuw bij Resort Mooi Bemelen

Komt u samen met uw kinderen naar ons vakantiepark met oud en nieuw? Dan hoeven zij zich niet te vervelen. Op het park is een speeltuin met een bommelburcht, duikelrek, duoschommel, airtrampoline en voor de allerkleinsten een boskabouter met glijbaan. Huurt u een huisje dan mag uw hond ook mee, onze vakantiehuizen zijn huisdiervriendelijk. Heeft u op nieuwjaarsdag zin in een stevige wandeling dan ligt het natuurreservaat De Bemelerberg om de hoek. Dit veelzijdige natuurgebied biedt voor het hele gezin, inclusief hond, talloze korte en langere wandelingen. Zowel Maastricht als Valkenburg zijn met de auto binnen een half uur te bereiken, met oud en nieuw is het hier altijd gezellig druk. Verblijft u hier de hele kerstvakantie dan zijn de kerstmarkten in Maastricht en Valkenburg een absolute aanrader om te bezoeken.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid