Resort Mooi Bemelen
Oud en nieuw Limburg

Vier de jaarwisseling in Limburg

Last minute naar Limburg
Profiteer van extra korting!
  • Huisje huren met oud en nieuw in Limburg
  • Geschikt voor 4 tot 12 personen
  • Vlak bij Maastricht en Valkenburg

Vier oud en nieuw in Limburg met uw hele familie

Wilt u er even tussenuit met oud en nieuw? Het nieuwe jaar inluiden met vrienden of familie op een mooie locatie? Een huisje huren met oud en nieuw doet u bij Resort Mooi Bemelen in Zuid-Limburg. Oud en nieuw in Limburg viert u in een van onze luxe vakantiehuizen met oliebollen, een lekker glas wijn en een hoop gezelligheid. Door de nabijheid van zowel Maastricht als Valkenburg kunt u er ook voor kiezen in een van deze steden 's avonds de jaarwisseling te vieren. Of u nu kiest voor de rust op het vakantiepark of de levendigheid van Maastricht of Valkenburg, op nieuwjaarsdag wordt u uitgerust wakker in de comfortabele bedden. Beleef oud en nieuw in Limburg dit jaar met uw vrienden of familie in een luxe vakantiehuis bij Resort Mooi Bemelen.

Huisje huren met oud en nieuw

Wilt u een huisje huren met oud en nieuw bij Resort Mooi Bemelen? Dan heeft u keuze uit drie verschillende typen vakantiehuizen: de Biebosch, Ravenbosch en Schaelsbergerbosch. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 4 tot maximaal 12 personen, u kunt dus gerust met een groter gezelschap komen. U ervaart een hoge mate van luxe en comfort in onze vakantiewoningen. Zo zijn deze uitgerust met onder andere een (inloop)douche, comfortabele boxspringbedden, een ruime woonkamer en een compleet ingerichte keuken met vaatwasser en oven. Wilt u nog wat extra luxe dan heeft u de mogelijkheid een vakantiehuis met sauna te huren. Kortom, u wordt volledig in de watten gelegd, een beter begin van het nieuwe jaar is toch niet mogelijk?

Oud en nieuw in Limburg:

  • Vakantiehuizen tot 12 personen
  • Huisdiervriendelijk
  • Badkamer met (inloop)douche
  • Compleet ingerichte keuken
  • Vlak bij Maastricht en Valkenburg
  • Mogelijkheden voor wellness

Oud en nieuw bij Resort Mooi Bemelen

Komt u samen met uw kinderen verblijven in een vakantiehuis met oud en nieuw? Dan hoeven zij zich niet te vervelen. Op het park is een speeltuin met een bommelburcht, duikelrek, duoschommel, airtrampoline en voor de allerkleinsten een boskabouter met glijbaan. Huurt u een huisje met oud en nieuw dan mag uw hond ook mee, onze vakantiehuizen zijn huisdiervriendelijk. Heeft u op nieuwjaarsdag zin in een stevige wandeling dan ligt het natuurreservaat De Bemelerberg om de hoek. Dit veelzijdige natuurgebied biedt voor het hele gezin talloze korte en langere wandelingen. Zowel Maastricht als Valkenburg zijn met de auto binnen een half uur te bereiken, met oud en nieuw is het hier altijd gezellig. Verblijft u hier de hele kerstvakantie dan zijn de kerstmarkten in Maastricht en Valkenburg een absolute aanrader om te bezoeken.

© Kerststad Valkenburg