• Luxe vakantiepark in Zuid-Limburg
  • Vlakbij Valkenburg en Maastricht
  • 15 min van Maastricht UMC+

Overnachten omgeving Maastricht UMC+

Wilt u graag overnachten in de omgeving Maastricht UMC+? Dan bent u bij Resort Mooi Bemelen op de juiste plek. Het is een luxe vakantiepark bij Maastricht en Valkenburg en is op maar 15 minuten rijafstand van het Maastricht UMC+. Het vakantiepark in Zuid-Limburg biedt de ideale uitvalsbasis om deze steden en de prachtige natuur wandelend of fietsend te ontdekken. Resort Mooi Bemelen biedt luxe vakantiehuizen aan voor 4 tot 12 personen. Vier uw vakantie op Resort Mooi Bemelen in de omgeving van Maastricht UMC+.

Huisje huren nabij Maastricht UMC+

Als u een huisje wilt huren nabij Maastricht UMC+ heeft u bij Resort Mooi Bemelen een ruime keus. Het park biedt vijf verschillende luxe vakantiehuizen voor 4 en 6 personen. Van een eenvoudige chalet tot luxe villa. Het park biedt ook een groepsaccommodatie. De 12-persoons vakantiehuis is erg geschikt wanneer je met een groep bent en graag samen tijd door wil brengen in één accommodatie. De vakantiehuizen zijn voorzien van alle benodigdheden om optimaal van uw verblijf te kunnen genieten. Wanneer u een huisje huurt nabij Maasricht UMC+ kunt u heerlijk ontspannen. Er is een badkamer met inloopdouche of bad en er is een ruim terras aanwezig. 

Op dit moment vinden er werkzaamheden plaats op ons resort. We proberen dit tot een minimum te beperken, maar helaas kunt u hier hinder van ondervinden.

 
 

Omgeving bij Maastricht UMC+

In de omgeving bij Maastricht UMC+ valt er veel te beleven. Door de ligging van het park nabij Maastricht en Valkenburg en de ligging op de Belgische en Duitse grens, biedt het park talloze mogelijkheden tot uitstapjes en vermaak. Trakteer de kinderen op bijvoorbeeld GaiaZoo of Familiepark Mondo Verde. Natuurliefhebbers halen hun hart op in natuurreservaat de Bemelerberg. Cultuurliefhebbers zijn in bourgondish Maastricht helemaal op hun plek. Ontdek de winkels, musea en gezellige terrasjes. Valkenburg biedt ook prachtige natuurgebieden en rijksmonumenten, zoals de beroemde fluweelgrot en de mergelgrotten.

 
8,2

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,2.