Resort Mooi Bemelen
Vakantiewoning kopen

Vakantiehuis kopen

Last minute naar Limburg
Profiteer van extra korting!
  • Luxe vakantiewoning te koop
  • Zuid-Limburgse Heuvellandschap
  • Geschikt voor 4-6 personen

Vakantiewoning kopen in Zuid-Limburg

Denkt u erover na om een vakantiewoning te kopen? Bij Green Resorts Mooi Bemelen kunt u investeren in een luxe vakantiewoning of ruime vakantievilla voor eigen gebruik of verhuur. In het Zuid-Limburgse Heuvellandschap komt het vakantiepark perfect tot zijn recht. De vakantiewoningen van 50 tot 200m2 hebben een uniek Limburgs design door de traditionele leistenendaken en de toepassing van originele kunradersteen. De vakantiewoningen hebben een open en recreatieve beleving door het vele gebruik van glas. Duurzaamheid en kwaliteit stonden voorop bij de keuze voor materialen en de afbouw van de vakantiewoningen. 

Bij Resort Mooi Bemelen in Zuid-Limburg kunt u kiezen uit drie woningtypen met elk een luxe uitstraling en een uniek design. Het park streeft er naar een van de meest luxe vakantieparken te worden en ligt in een authentieke omgeving vol mogelijkheden voor vakantiegangers. Zij kunnen zich vermaken met urenlang wandelgenot of oneindig veel fietsroutes in de omliggende natuurreservaten Bemelerberg, Schiepersberg en Julianagroeve. Ook Maastricht en Valkenburg liggen erg dichtbij en zijn steden die ieder jaar vele toeristen aantrekken. Vanaf Resort Mooi Bemelen rijdt u ook zo over de grens richting Duitsland of België waar talloze plaatsjes het bezoeken waard zijn. Kortom: er is oneindig veel cultuur, natuur, rust en vermaak te vinden op en rondom het vakantiepark. 

Vakantiehuis kopen op Resort Mooi Bemelen

Wilt u een vakantiewoning kopen op Resort Mooi Bemelen, dan kunt u kiezen uit verschillende opties. U kunt het vakantiehuis gebruiken voor eigen gebruik, zodat u de enige gebruiker bent en 365 dagen per jaar kunt genieten van uw luxe vakantiewoning. Daarnaast kunt u kiezen om te investeren in een vakantiehuis op Resort Mooi Bemelen. Dankzij de unieke ligging, de vele faciliteiten, professionele verhuurorganisatie en de grote toestroom van toeristen naar Maastricht en Valkenburg is zeer interessant voor de verhuur. Bij volledige verhuur ontvangt u een gegarandeerd meerjarig rendement van 7,5% per jaar. Wilt u graag een combinatie tussen eigen gebruik en investeren? Ook dat is mogelijk! De woning wordt op deze manier verhuurd door Resort Mooi Bemelen, maar wanneer u in het vakantiehuis wilt zitten, is dit mogelijk. Omdat de vakantiewoning gedeeltelijk voor eigen gebruik is en gedeeltelijk voor de verhuur, wordt het luxe vakantiehuis ingericht door Resort Mooi Bemelen. Wordt de vakantiewoning verhuurd, dan ontvangt u een gedeelte van de verhuuropbrengst. Bij volledige verhuur ontvangt u een gegarandeerd meerjarig rendement van 7,5% per jaar.

  • Rendement vrij van inkomstenbelasting
  • BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop
  • Aantoonbaar goede verhuurresultaten
  • Samenwerking met gerenommeerde touroperators

Kiest u ervoor om de vakantiewoning gedeeltelijk of geheel te verhuren, dan zorgen wij ervoor dat wij uw zorgen uit handen nemen. Onze professionele verhuurorganisatie is continue bezig met het optimaliseren van de verhuur van de vakantiehuizen. het verhogen van de bezettingsgraad en het behalen van een zo hoog mogelijk rendement voor u.