1. Vakantiepark in Zuid-Limburg
  2. 20 km vanaf Vaals
  3. Luxe vakantiehuisjes

Vakantiepark vlak bij Vaals

Vaals is gelegen in het uiterste puntje van Zuid-Limburg. Het welbekende Drielandenpunt ligt hier, waar de grenzen van Nederland, Duitsland en België samenkomen. Dit, en de schitterende omgeving, ontdekt u het beste vanaf een vakantiepark nabij Vaals. Resort Mooi Bemelen ligt op slechts 25 minuten rijden van Vaals, de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan deze regio. Vaals is ook goed met de fiets te bereiken, beklim de Vaalserberg en u komt bij het Drielandenpunt uit. Extra fijn is dat u na een inspannende fietstocht terugkomt in uw comfortabele huisje nabij Vaals. Een beetje ontspanning heeft u wel verdiend!

Op dit moment vinden er werkzaamheden plaats op ons resort. We proberen dit tot een minimum te beperken, maar helaas kunt u hier hinder van ondervinden.

Bekijk ons aanbod
 

Vakantiehuis in de omgeving van Vaals

Een huisje huren bij Vaals, daarvoor zit u goed bij ons. Wij vinden een luxe en comfortabel verblijf erg belangrijk, dus het gaat u aan niks ontbreken. Een vakantiehuis bij Vaals huurt u voor 2 tot 12 personen. Voor elk gezelschap bieden wij een verblijf en ook uw hond is in sommige huisjes welkom. Binnen beschikt u over een ruime woonkamer, volledig ingerichte keuken, moderne badkamer en comfortabele bedden. Het ruime terras is ideaal voor een ontbijt in het zonnetje of een wijntje aan het eind van de dag. 

Resort Mooi Bemelen:

  1. Luxe huisjes voor 2 tot 12 personen
  2. Huisdiervriendelijk
  3. Mogelijkheid voor een privé sauna
  4. Centraal gelegen in Zuid-Limburg
 

 

Het park is geweldig mooi, de huisjes zijn keurig, van alle gemakken voorzien en heerlijk rustig en bovendien met genoeg groene ruimte er omheen. - Carla S. verbleef in Biebosch

Vakantie nabij Vaals

Tijdens een vakantie in de buurt van Vaals is een beklimming van de Vaalserberg naar het Drielandenpunt een must. U heeft dan meteen de hoogste heuvel (322,5 meter) van Nederland beklommen. Bovenop vindt u allerlei attracties waaronder een labyrint en meerdere uitkijktorens. Een leuk uitje met de kids tijdens een verblijf op ons vakantiepark bij Vaals. Denkt u aan Zuid-Limburg dan denkt u waarschijnlijk ook aan wandelen en fietsen. De talrijke routes door het heuvelachtige landschap laten u het mooiste van de regio zien. En dankzij de ligging van ons park vlak bij Valkenburg en Maastricht mogen ook deze steden niet ontbreken tijdens uw vakantie. Of het nu voor een weekend, midweek of langer is, een vakantiehuis bij Vaal is altijd een goed idee!

Boek een vakantiehuis nabij Vaals

Ligging Resort Mooi Bemelen