Resort Mooi Bemelen
Herfstvakantie

Ontdek de herfst in Zuid-Limburg

Last minute naar Limburg
Profiteer van extra korting!
  • Vier de herfst in Zuid-Limburg
  • Luxe vakantiepark in Bemelen
  • Nabij Maastricht (10 min) en Valkenburg (20 min)

Geniet van de herfstvakantie in Zuid-Limburg

Kunt u wel weer een weekje vrij gebruiken wanneer de eerste weken van het nieuwe schooljaar er weer op zitten? Ga op vakantie in de meest kleurrijke periode van het jaar; de herfst. De bladeren aan de bomen en struiken verkleuren naar verschillende rood- en bruintinten. De kastanjes en eikels vallen van de bomen. De perfecte tijd om een heerlijke frisse neus te halen tijdens een stevige herfstwandeling. Dit kunt u doen vanaf een vakantiehuis in het prachtige heuvellandschap in Zuid-Limburg. U vindt het perfecte vakantiehuis in de herfstvakantie bij Resort Mooi Bemelen, een luxe vakantiepark in Zuid-Limburg. Met een ruim aanbod aan accommodaties, kindvriendelijke faciliteiten en een prachtige omgeving, móét u de herfstvakantie in Zuid-Limburg een keer beleefd hebben.

Huisje huren in de herfstvakantie

Voor een vakantiehuis in de herfstvakantie bent u bij Resort Mooi Bemelen aan het juiste adres. U heeft de keuze uit een vakantiehuis voor 4 tot 12 personen; ideaal voor zowel kleine als grote groepen. Een vrienden- of familieweekend behoort hiermee tot de mogelijkheden. De luxe vakantiehuizen bestaan uit drie types: de Biebosch, Ravenbosch en Schaelsbergerbosch. Met voorzieningen als een (inloop)douche, comfortabele boxspringbedden, een compleet ingerichte keuken met oven en vaatwasser en een ruim terras met buitenhaard en tuinmeubilair wordt u compleet ondergedompeld in luxe en comfort. Voor dat extra beetje luxe en ontspanning kunt u ook nog kiezen voor een vakantiehuis met sauna. Kortom; wanneer u kiest voor een huisje huren in de herfstvakantie bij Resort Mooi Bemelen, ontbreekt het u werkelijk aan niets.

Uw verblijf op Resort Mooi Bemelen

Wanneer u in de herfst op ons bungalowpark in Zuid-Limburg verblijft profiteert u ook van de parkfaciliteiten. Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin met bommelburcht, duikelrek, duoschommel, airtrampoline en voor de allerkleinsten is er een boskabouter met glijbaan. Tijdens de herfstvakantie in Zuid-Limburg heeft de omgeving u ook veel te bieden; maak een herfstwandeling of fietstocht door het prachtige heuvellandschap van Limburg of breng een bezoek aan natuurreservaat de Bemelerberg. Ontdek de Limburgse gastvrijheid en de cultuur in de steden Maastricht of Valkenburg. Weet u al in welk vakantiehuis u de herfstvakantie komt doorbrengen?

Faciliteiten

Resort Mooi Bemelen beschikt over een aantal faciliteiten welke u tijdens uw vakantie kunt gebruiken.

Omgeving Bemelen

Ontdek de vele bezienswaardigheden rond Resort Mooi Bemelen, van historische kastelen tot gezellige winkelsteden. Er is plezier voor iedereen!