Resort Mooi Bemelen
Vakantie in juni

Vier in juni bij Resort Mooi Bemelen

Last minute naar Limburg
Profiteer van extra korting!
  • Vakantie tijdens de voorzomer
  • Vakantiehuizen voor 2 tot 12 personen
  • In Zuid-Limburg

Vakantie in juni in het Limburgse heuvellandschap

Bent u niet gebonden aan de schoolvakanties om op vakantie te gaan? Kom dan vakantie vieren in juni in Limburg bij Resort Mooi Bemelen. Op ons vakantiepark bij Schin op Geul verblijft u in een luxe vakantiehuis, welke geschikt is voor 2 tot 12 personen. Door buiten het hoogseizoen te verblijven geniet u van extra veel rust en ruimte op ons park. Bovendien geniet u ook in juni van het zonnetje tijdens een vakantie in Nederland. Trek eropuit in het heuvelachtige Limburgse landschap voor een stevige wandel- of fietstocht. In uw luxe vakantiehuis kunt u 's avonds weer helemaal opladen voor de volgende dag. Een vakantie in juni, ideaal voor de rustzoekers!

Vakantiehuis huren in juni

U boekt bij Resort Mooi Bemelen een vakantiehuis voor 2 tot 6 personen of onze groepsaccommodatie voor maximaal 12 personen. Doordat luxe en comfort bij ons voorop staan zult u niks tekort komen tijdens uw verblijf. Zo geniet u van de comfortabele bedden, een compleet ingerichte keuken, badkamer met (inloop)douche en een groot terras met buitenhaard en tuinmeubilair. Zo kunt u ook tijdens de nog wat frissere avonden buiten zitten bij uw luxe vakantiehuis in Limburg. Voor liefhebbers van wellness is het mogelijk om een vakantiehuis met sauna te boeken. Een vakantiehuis huren in juni met privé wellness, dat is pas luxe!

Resort Mooi Bemelen:

  • Luxe vakantiehuizen
  • Mogelijkheden voor wellness
  • Huisdiervriendelijk
  • Veel ruimte en rust op het park
  • Buitenterras met haard

Vakantie in Zuid-Limburg

De omgeving van Resort Mooi Bemelen is uitstekend geschikt voor het maken van lange wandelingen of fietstochten. U kunt zelfs een volledige wandelvakantie of fietsvakantie in Zuid-Limburg doorbrengen. U wandelt of fietst door het heuvelachtige landschap terwijl u ondertussen geniet van schitterende vergezichten. Gaat u graag op ontdekking in nieuwe steden? Ook dan zit u goed in een vakantiehuis in juni bij Resort Mooi Bemelen. Op korte afstand liggen zowel Valkenburg (10 min) als Maastricht (20 min). Beide plaatsen hebben veel te bieden voor u als vakantieganger. Komt u ook in juni naar Limburg voor een heerlijke vakantie?