Resort Mooi Bemelen
Zomervakantie Resort Mooi Bemelen

Zorgeloos uw zomervakantie vieren in Limburg

Last minute naar Limburg
Profiteer van extra korting!
  • Vakantiepark in Zuid-Limburg
  • Luxe vakantiehuizen voor 2-12 personen
  • Nabij Maastricht en Valkenburg

Zomervakantie in Limburg

Wilt u een zorgeloze zomervakantie beleven? Dan is een luxe vakantiepark in de zomervakantie een goed idee. Vier uw zomer in het zuiden bij Resort Mooi Bemelen, een luxe vakantiepark in Nederland vlak bij Maastricht en Valkenburg. De luxe vakantiewoningen, de faciliteiten én het heuvelachtige landschap bezorgen u een onvergetelijke zomervakantie in Zuid-Limburg. Vanuit uw vakantiewoning kunt u gemakkelijk de omgeving verkennen; van prachtige wandel- en fietstochten tot het bezoeken van de mergelgrotten, de Kasteelruïne en het drielandenpunt. Een verblijf bij Resort Mooi Bemelen betekent een luxe zomervakantie waar comfort en pure ontspanning centraal staan. Uw kinderen zullen zich ook geen moment vervelen; zij maken nieuwe vriendjes in de speeltuin. Wanneer komt u uw zomervakantie in Zuid-Limburg vieren?

Vind uw ideale verblijf in de zomervakantie

Huisje huren in de zomervakantie

Bij Resort Mooi Bemelen kunt u een huisje huren in de zomervakantie geschikt voor 2 tot 12 personen. Ideaal voor zowel kleine als grote groepen zoals gezinnen, families en vriendengroepen. Alle luxe vakantiehuizen beschikken over een ruim buitenterras met buitenhaard en tuinmeubilair waar u heerlijk kunt vertoeven tijdens uw zomervakantie in Limburg. Verder vindt u in uw vakantiewoning een badkamer met (inloop)douche, comfortabele boxspringbedden voor een fijne nachtrust en een compleet ingerichte keuken. Voor extra ontspanning kunt u ook kiezen voor een vakantiehuisje met sauna. Een huisje huren in de zomervakantie is nog nooit zo leuk geweest!

Faciliteiten en omgeving Resort Mooi Bemelen

Resort Mooi Bemelen biedt alle ingrediënten voor een onvergetelijke zomervakantie. Kinderen kunnen klimmen en klauteren in de gloednieuwe speeltuin met bommelburcht, duikelrek, duoschommel, airtrampoline en voor de allerkleinste gasten een boskabouter met glijbaan. Op ons vakantiepark in Limburg hebben jong en oud veel plezier en ontspanning tijdens uw luxe zomervakantie. 

Een huisje huren bij Resort Mooi Bemelen is een goede uitvalsbasis voor het ontdekken van de prachtige omgeving. Een bezoekje aan de steden Valkenburg en Maastricht mag zeker niet ontbreken. Ontdek de historie, natuur én cultuur tijdens een wandeling in het natuurreservaat de Bemelerberg, tijdens een tripje naar het Drielandenpunt of tijdens een bezoek aan de Kasteelruïne Fluweelengrot. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wanneer mogen wij u verwelkomen?

Faciliteiten

Maak optimaal gebruik van de parkfacilteiten; De kinderen klimmen en klauteren maar wat graag in de nieuwe speeltuin.

Omgeving Bemelen

Maak kennis met de omgeving en ontdek bourgondisch Maastricht of Valkenburg. Ontdek de cultuur, historie en natuur.