1. Luxe vakantiepark in Zuid-Limburg
  2. Prachtig gelegen in het heuvellandschap
  3. Nabij Maastricht en Valkenburg

Voorjaarsvakantie in Limburg

Krijgt u al voorjaarskriebels? Vier de eerste vakantie van het nieuwe jaar bij Resort Mooi Bemelen! Ons luxe vakantiepark in Bemelen biedt vakantiehuizen voorzien van veel luxe en comfort en zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Kortom: het perfecte vakantiehuis in de voorjaarsvakantie vindt u bij ons. Samen met uw geliefden geniet u van een heerlijke voorjaarsvakantie in Limburg bij Resort Mooi Bemelen. De luxe vakantiehuizen van Resort Mooi Bemelen en de prachtige omgeving van Zuid-Limburg zorgen ervoor dat u zich geen enkel moment verveelt.

  • Regio zuid: 13 t/m 21 februari 2021
  • Regio noord en midden: 20 februari t/m 28 februari 2021
 

Vakantiehuis in de voorjaarsvakantie

Bij ons kunt u een vakantiehuis in de voorjaarsvakantie huren bestaande uit de types: Biebosch, Ravenbosch en Schaelsbergerbosch. Onze luxe vakantiehuizen in Zuid-Limburg zijn geschikt voor maximaal 12 personen. Een vrienden- of familieweekend behoort hiermee ook tot de mogelijkheden. Uw huisje in de voorjaarsvakantie is voorzien van heel veel luxe en comfort en beschikt over een sfeervolle woonkamer, badkamer met (inloop)douche, slaapkamers met comfortabele boxspringbedden, compleet ingerichte keuken met oven en vaatwasser en een ruim terras met buitenhaard en tuinmeubilair. Wilt u lekker opwarmen en ultiem ontspannen? Kies dan voor een vakantiehuis met sauna

Uw verblijf

  1. Vakantiehuizen en groepsaccommodaties
  2. Geschikt voor max. 12 personen
  3. Terras met buitenhaard en meubilair
  4. Sauna aanwezig
  5. Huisdiervriendelijk

Ontdek de omgeving

Ons park ligt ideaal voor eindeloos veel uitjes en urenlang wandel- en fietsplezier. Trotseert u de Bemelerberg of de Cauberg? Tijdens een voorjaarswandeling geniet u van een prachtig uitzicht op het heuvellandschap van Zuid-Limburg. We verhuren ook e-bikes zodat u een groter deel van Zuid-Limburg kunt verkennen. De mooie cultuurrijke steden Maastricht en Valkenburg liggen op nog geen 10 minuten rijden. Ook vlak over de grens liggen steden als Aken (D), Luik (B) en Hasselt (B), die zeker een bezoekje waard zijn. Ontdek de Limburgse gastvrijheid tijdens uw voorjaarsvakantie bij Resort Mooi Bemelen!

Reserveer direct!