• Luxe vakantiepark bij Valkenburg
  • Slechts 15 min. vanaf Valkenburg
  • Vakantiehuizen en groepsaccommodatie

Weekendje genieten nabij Valkenburg

Wilt u graag een weekend weg naar Valkenburg? Resort Mooi Bemelen biedt de ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van deze prachtige stad. Vanaf het resort bent u binnen 15 autominuten in de stad Valkenburg. In dit mergelstadje vindt u onder andere de prachtige mergelgrotten en de Kasteelruiïne. Ons vakantiepark bij Valkenburg ligt in het pittoreske Bemelen en is zeer geschikt voor een weekendje weg naar Valkenburg of voor een lange vakantie met familie of vrienden. Tijdens uw Valkenburg weekend weg kunt u verblijven in onze luxe vakantiehuizen geschikt voor 2 tot 6 personen. Gaat u met meer dan 6 personen op pad? Dan kunt u terecht in onze 12-persoons groepsaccommodatie bestaande uit 2 verdiepingen met 6 slaapkamers.

 
 

Vakantiehuizen

Verblijf in de luxe vakantiehuizen geschikt voor 2 tot 6 personen. U heeft de keuze uit Biebosch, Ravenbosch of Schaelsbergerbosch.
Bekijk de vakantiehuizen

Groepsaccommodatie

Binnenkort op vakantie met een groep? Een groepsaccommodatie bij Valkenburg is perfect voor een groep tot 12 personen.
Bekijk de groepsaccommodatie
 

Weekendje naar Valkenburg in een huisje

Wanneer u wilt verblijven in de buurt van Valkenburg bent u bij Resort Mooi Bemelen aan het juiste adres. Met de stad Valkenburg op een steenworp afstand van het resort, biedt het de perfecte gelegenheid om er een weekendje weg voor twee of een lange vakantie Valkenburg van te maken. De omgeving biedt u volop mogelijkheden om eropuit te trekken. De Kasteelruiïne en Fluweelengrot zijn een van de highlights tijdens een weekendje Valkenburg en zijn zeker een bezoek waard. Ervaar de tijd van ridders en jonkvrouwen en wandel door de ridderzaal en de wapenkamer. Een bezoekje aan de mergelgrotten is ook een unieke belevenis die u niet mag missen. U kunt hier onder andere grotbiken of op Cave Experience. Bent u benieuwd hoe de stad er van boven uitziet? Stap dan in de kabelbaan welke u naar de top van de berg brengt (op 68 meter hoogte) en beklim de Wilhelminatoren. Eenmaal boven geniet u van een prachtig panoramisch uitzicht. Roetsj vervolgens weer naar beneden op de rodelbaan. Naar Valkenburg voor een weekend weg is nog nooit zo leuk geweest!

Tips voor een weekend Valkenburg

 
  • Kasteelruïne en Fluweelengrot
  • Mergelgrotten
  • Kabelbaan en rodelbaan
  • Museum Romeinse Katakomben
  • Kuurpark Valkenburg
  • Pretpark de Valkenier
  • Sprookjesbos