• Vakantiepark dicht bij Maastricht
  • Luxe vakantiehuizen
  • Geschikt tot 12 personen

Vakantie bij Maastricht

De historische stad Maastricht is een heerlijke plek om te genieten van een vakantie. Maastricht heeft namelijk veel te bieden; lekker winkelen, genieten op een terras, een boottocht maken of de natuur op zoeken in de omgeving van Maastricht. Combineer de gezelligheid van de stad, met het natuurschoon in de omgeving en ervaar een heerlijke vakantie. Maastricht zal u met open armen ontvangen. Een vakantiehuisje bij Maastricht biedt een ideale uitvalsbasis! Resort Mooi Bemelen ligt maar op 20 minuten rijafstand van deze mooie stad, dit maakt het de perfecte startpunt om Maastricht te bezoeken. Of u nu een weekendje weg wilt of langer wilt genieten, Resort Mooi Bemelen bezorgt u een comfortabele vakantie nabij Maastricht. Dit vakantiepark in de omgeving van Maastricht ligt in een bosrijk gebied en biedt uitzicht op De Bemelerberg. In de directe omgeving van Maastricht kunt u urenlang wandelen, fietsen en genieten. 

Op dit moment vinden er werkzaamheden plaats op ons resort. We proberen dit tot een minimum te beperken, maar helaas kunt u hier hinder van ondervinden.

Bekijk het aanbod
 

Overnachten tijdens uw vakantie nabij Maastricht

Gaat u een weekendje weg naar Maastricht, dan kunt u overnachten in de luxe vakantiehuizen op Resort Mooi Bemelen. Er zijn 4-persoons, 6-persoons en 8-persoons vakantiehuisjes. Maar ook als u van een lange vakantie in Maastricht wilt genieten dan zit u op dit vakantiepark goed. De vakantiehuizen zijn namelijk erg luxe ingericht en voorzien van alle gemakken. Overnachten vlakbij Maastricht wordt zo een waar feestje.

Bezienswaardigheden in Maastricht

Er zijn te veel bezienswaardigheden in Maastricht om ze allemaal op te noemen. Wij willen u vooral aanraden om rond te struinen door het centrum, waar het verleden en heden zich snel afwisselen. Hieronder vindt u een aantal tips voor uw vakantie in Maastricht:

  • Fort Sint Pieter: Op de Sint Pietersberg ligt Fort Sint Pieter en is nog grotendeels intact. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over Maastricht, de Maas en het omringende landschap.
  • Grotten: Ontdek de grotten van de Sint Pietersberg. Laat u begeleiden door een gids door het doolhof van de duizenden gangen in complete duisternis.
  • Kazematten: aan de Westkant van Maastricht vindt u een netwerk van gangen en mijngalerijen. Zeer indrukwekkend om rond te lopen.
  • Kerken: Er zijn vele kerken, kloosters en kathedralen in Maastricht te vinden. Waaronder de Sint Janskerk, Onze Lieve Vrouwekerk en Sintervaasbasiliek.
  • Markt met stadhuis: een gezellige markt met imposante stadhuis met een rijke geschiedenis.

Dit zijn vooral tips om de rijke historie te ontdekken van Maastricht. Maar tijdens een vakantie in Maastricht kunt u ook heerlijk shoppen en het gastronomisch Maastricht proeven. Laat u verrassen door de vele restaurants, bars en cafés. Vooral als het zonnetje schijnt is het goed vertoeven op een terrasje op ’t Vrijthof of op de Markt in Maastricht. En in de omgeving van Maastricht is ook veel te beleven!

 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 
 

🤩 Welk vakantiepark is geschikt voor mijn vakantie in Maastricht?

Resort Mooi Bemelen is zeer geschikt voor uw vakantie in Maastricht. Ons vakantiepark in Limburg ligt op slechts 20 autominuten van het gezellige centrum. Ga een middagje shoppen, cultuur snuiven of geniet van de zon op een terrasje. Tijdens uw vakantie in Maastricht bij Resort Mooi Bemelen overnacht u in een luxe vakantiehuis geschikt voor maximaal 12 personen.

🏡 Waar kan ik tijdens mijn vakantie in Maastricht een huisje huren?

Een huisje huren tijdens uw vakantie in Maastricht doet u bij Resort Mooi Bemelen. Ons vakantiepark nabij Maastricht beschikt over luxe vakantiehuizen geschikt voor 2 tot 12 personen. Uw accommodatie beschikt onder andere over een sfeervolle woonkamer, volledig ingerichte keuken, slaapkamers met comfortabele bedden en een ruim buitenterras met tuinmeubilair.

📍 Waar vind ik tijdens mijn vakantie in Maastricht een luxe accommodatie?

Bij Resort Mooi Bemelen, gelegen op slechts 11 km van het centrum van Maastricht, kunt u een luxe accommodatie huren voor maximaal 12 personen. Het zal u aan niets ontbreken tijdens uw vakantie bij Maastricht! Bereid een lekkere maaltijd in de volledig ingerichte keuken, ervaar een goede nachtrust op de comfortabele bedden en geniet van de natuurgeluiden op uw ruime buitenterras.