1. Vakantiepark in Zuid-Limburg
  2. Luxe vakantiehuizen
  3. Nabij Maastricht en Valkenburg
  4. Wellnesscenter

Vakantiehuis op vakantiepark Nederland

Wilt u genieten van het beste van twee werelden? Oftewel profiteren van goede faciliteiten op een vakantiepark en het buitengevoel ervaren, maar wel met de luxe van thuis? Huur dan een huisje op Resort Mooi Bemelen. Op Mooi Bemelen, in de omgeving van Maastricht en Valkenburg, kunt u comfortabele en luxe vakantiehuisjes op het vakantiepark in Nederland huren. Neem het gezin mee en kom genieten!

Op dit moment vinden er werkzaamheden plaats op ons resort. We proberen dit tot een minimum te beperken, maar helaas kunt u hier hinder van ondervinden.

 
 
 

Vakantiepark met vakantiehuizen

Een huisje huren op dit luxe vakantiepark in Zuid-Limburg is zeker een goed idee. Want u hoeft zelf nergens aan te denken. De vakantiehuizen zijn namelijk erg luxe ingericht en geschikt voor 4 personen en 6 personen. In de luxe vakantiehuizen vindt u onder andere comfortabele bedden, badkamer met (inloop)douche en een complete keuken. Om echt te kunnen genieten van de prachtige natuur in Zuid-Limburg beschikken de vakantiehuizen op het vakantiepark ook over een royaal terras met tuinmeubilair en een buitenhaard.

Zuid-Limburg is een prachtig gebied in Nederland. Hier kunt u eindeloos wandelen, fietsen en vele bezienswaardigheden bezoeken. Mooi Bemelen ligt op 20 minuten rijden vanaf Maastricht en Valkenburg. U kunt dus genieten van een heerlijke vakantie in Maastricht! Maar ook een uitstapje naar België of Duitsland behoort tot de mogelijkheden. 

Faciliteiten vakantiepark

Wanneer u verblijft in een van onze grote vakantiehuizen op het vakantiepark, dan kunt u gebruik maken van alle faciliteiten welke vanaf medio 2020 klaar zullen zijn. Ga een hapje eten in het restaurant, neem een overheerlijke wijn in de wine-bar, laat u verwennen in het wellness center met binnenzwembad of werk aan uw conditie in de gym. Is het lekker weer? Vergeet vooral niet een duik te nemen in het buitenzwembad. Huurt u een vakantiehuisje met kleine kinderen? Ook dan zit u goed bij kindvriendelijk vakantiepark Mooi Bemelen, want er is een gloednieuwe buitenspeeltuin! Geniet van een complete vakantie in een vakantiehuisje in Limburg op Resort Mooi Bemelen.