1. Vlakbij centrum Maastricht
  2. Luxe recreatiewoningen
  3. Privacy en comfort

Vakantiehuisje Maastricht

Zoekt u een vakantiehuisje in Maastricht als uitvalsbasis om deze mooie stad en de regio Zuid-Limburg te verkennen? Maar verblijft u liever iets buiten de drukte en rumoer? Dan is Resort Mooi Bemelen de perfecte locatie voor uw vakantie of weekendje weg in Limburg. Ons vakantiepark in Bemelen biedt luxe vakantiewoningen te huur aan op slechts 15 minuten rijden van hartje Maastricht. Op Resort Mooi Bemelen staan diverse luxe recreatiewoningen die u het gehele jaar door kunt huren. Er zijn verschillende vakantiehuisjes te huur voor 4 personen en 6 personen, maar er is ook een groepsaccommodatie beschikbaar voor 12 personen. Perfect voor een vakantie of weekendje weg met z’n tweetjes, het gezin of vrienden.

Op dit moment vinden er werkzaamheden plaats op ons resort. We proberen dit tot een minimum te beperken, maar helaas kunt u hier hinder van ondervinden.

 
Vakantiehuizen bij Maastricht
 

Huisje huren Maastricht

Wilt u een huisje huren in Maastricht voor een vakantie of weekendje weg, maar zoekt u iets meer privacy en comfort? Dan is een vakantiehuisje op een vakantiepark bij Maastricht een goed compromis. Alle moderne vakantiehuisjes op Resort Mooi Bemelen zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien, waaronder comfortabele bedden, een luxe badkamer, een complete keuken en een grote tuin met een gemeubileerd terras en een buitenhaard.

Resort Mooi Bemelen ligt op slechts 7 kilometer van het centrum van Maastricht, midden in het groen op de Bemelerberg. Ons park is dus ideaal gelegen als u het bourgondische Maastricht wilt bezoeken tijdens uw verblijf in Zuid-Limburg. Niet alleen Maastricht ligt op korte afstand, ook Valkenburg is met de auto gemakkelijk te bereiken. Wilt u ook eens de grens over, dan bent u binnen mum van tijd in bijvoorbeeld Aken, Düsseldorf of Luik. Maakt u een uitstapje met de kinderen? Dan kunt u naar GaiaZOO, het Drielandenpunt in Vaals, Pretpark de Valkenier of bezoek de prachtige Kasteelruïne en Fluweelengrot in Valkenburg.

 
8,2

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,2.