• Vakantiepark in Zuid-Limburg
  • Bungalows tot 6 personen
  • Wellness mogelijkheden

Vier uw vakantie in een bungalow in Limburg

Wilt u op vakantie in eigen land? Ontdek het prachtige zuiden van Nederland vanaf een bungalow in Limburg bij Resort Mooi Bemelen. Ons vakantiepark biedt luxe vakantiehuizen in Limburg waar niet alleen de luxe maar ook het comfort hoog in het vaandel staan. Kom genieten van een heerlijke vakantie met uw partner, gezin of vrienden. Bij Resort Mooi Bemelen kunt u een bungalow huren in Limburg voor 2 tot 6 personen voorzien van diverse gemakken. Zo beschikt u over een moderne en sfeervolle living, compleet ingerichte keuken, slaapkamper met comfortabele bedden, badkamer met inloopdouche én een terras voorzien van buitenhaard en meubilair. En voor extra luxe kunt u kiezen voor een vakantiehuis mét sauna. Dat is pas genieten! Wanneer gaat u een bungalow huren in Zuid-Limburg?

Uw verblijf bij Resort Mooi Bemelen

Geniet tijdens uw verblijf van de nodige luxe in uw bungalow in Limburg. Komt u met (uw) kinderen? Zij maken nieuwe vakantievriendjes en vermaken zich opperbest in de speeltuin voorzien van bommelburcht, duikelrek, en duoschommel. En wist u dat we ook een airtrampoline hebben? Springplezier gegarandeerd voor uw kids. Wie maakt de hoogste salto? Bestaat uw gezelschap uit meer dan 6 personen? Geen probleem! Naast een bungalow in Zuid-Limburg voor 6 personen beschikken we ook over een 12-persoons groepsaccommodatie. En als klap op de vuurpijl: huisdieren zijn van harte welkom. Dus neem uw trouwe viervoeter gerust mee! Na een actieve dag op ons bungalowpark in Zuid-Limburg ontspant u optimaal in uw comfortabele bungalow. 

Uw bungalow in Zuid-Limburg

  • Huisdiervriendelijke bungalows
  • Compleet ingerichte keuken
  • Terras met buitenhaard en meubilair
  • Badkamer met inloopdouche
  • Slaapkamers met 2 of 3 slaapkamers
 
 

Omgeving van Resort Mooi Bemelen

Bent u een echte natuurliefhebber? Dan zit u bij deze goed! Vanaf uw luxe bungalow in Limburg kunt u de prachtige omgeving ontdekken. Limburg kent een heuvelachtig landschap en is daardoor ideaal voor lange fiets- of wandeltochten. Trek uw wandelschoenen aan of neem uw eigen of gehuurde fiets mee en trek eropuit. Tip: bij natuurreservaat de Bemelerberg geniet u van een mengelmoes van bloemrijke graslanden, kalkhellingen en hellingbos. Dagje shoppen of cultuur snuiven? Binnen 20 autominuten bent u al in Maastricht of Valkenburg. Kortom: Zuid-Limburg biedt alle ingrediënten voor een ontspannen en actieve vakantie. Geniet van de cultuur, natuur en geschiedenis vauit uw bungalow in Zuid-Limburg. Met wie komt u een bungalow huren in Limburg?

Boek uw bungalow in Limburg