1. Vakantiepark in Zuid-Limburg
  2. Nabij Valkenburg en Maastricht
  3. Luxe vakantiehuisjes

Vakantie in Zuid-Limburg

Wilt u vakantie vieren in Zuid-Limburg met vrienden, familie of uw gezin? Dan is Resort Mooi Bemelen, een bungalowpark in Limburg nabij Valkenburg en Maastricht, een perfecte uitvalsbasis om deze regio te ontdekken. Het resort ligt bovenop de Bemelerberg, vlak bij een natuurreservaat en in een omgeving bezaaid met wandelroutes en fietsknooppunten, leuke dorpen en steden, attracties en bezienswaardigheden. Dankzij de ligging, de luxe vakantieverblijven en de vele parkfaciliteiten zullen u en uw gezelschap van een geheel onbezorgde vakantie in Zuid-Limburg genieten.

Op dit moment vinden er werkzaamheden plaats op ons resort. We proberen dit tot een minimum te beperken, maar helaas kunt u hier hinder van ondervinden.

 
Bekijk ons aanbod
 

Overnachten tijdens uw vakantie in Zuid-Limburg

Ons ruim opgezette en kindvriendelijke vakantiepark beschikt over moderne en luxe vakantiehuizen die u kunt huren voor gezelschappen tot 6 personen en er is een groepsaccommodatie beschikbaar voor maar liefst 12 personen. De recreatiewoningen zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Het ontbreekt u werkelijk aan niets. De vakantiehuisjes beschikken uiteraard ook over verwarming zodat u er het hele jaar door in kunt verblijven. Met wie komt u vakantie in Limburg vieren?

Resort Mooi Bemelen in het kort

  • Gelegen tussen Valkenburg en Maastricht
  • Luxe vakantiehuizen tot 6 personen
  • Groepsaccommodatie tot 12 personen
  • Huisdiervriendelijk
  • Wellness mogelijk
 

Activiteiten tijdens uw vakantie in Zuid-Limburg

Als u een overnachting zoekt voor uw vakantie in Zuid-Limburg bent u bij ons vakantiepark aan het juiste adres. Ons luxe vakantiepark is ideaal gelegen voor degenen die een vakantie in Maastricht of een vakantie in Valkenburg willen doorbrengen. Het bourgondische Maastricht is binnen 15 autominuten te bereiken, en een ritje naar Valkenburg duurt slechts zo’n 10 minuten. Beide steden bieden veel vermaak, waaronder diverse musea, vele prachtige monumenten, ontelbare winkels en restaurants, en vele zonnige terrasjes. Ook in het najaar en in de winter zult u gastvrij worden ontvangen in het zuiden. Bezoek dan ook zeker de sfeervolle kerstmarkt in Maastricht, leuk voor jong en oud.

Liefhebbers van de wielersport halen hun hart op in Zuid-Limburg; de beroemde Amstel Gold Race vindt namelijk ieder jaar plaats in het zuidelijkste punt van ons land. De koers loopt zelfs door Bemelen en direct langs Resort Mooi Bemelen. Dat maakt ons vakantiepark in Zuid-Limburg een ideale plek om deze tocht van dichtbij mee te maken. Mensen die er graag op uit trekken in de natuur, al wandelend of fietsend, genieten eveneens met volle teugen. De omgeving is bezaaid met vele fietsknooppunten en wandelroutes die u door heel Zuid-Limburg brengen. Zuid-Limburg is daarmee de ideale locatie voor een fietsvakantie met de racefiets!

Boek uw vakantie in Limburg