1. Luxe vakantiewoningen
  2. Vlak bij Maastricht
  3. Met wellness mogelijkheden

Vakantiepark Limburg

Ben je op zoek naar een mooi vakantiepark in Limburg? Bekijk dan het aanbod op Green Resorts Mooi Bemelen. Dit park met luxe vakantiewoningen dichtbij Valkenburg zal zorgen voor het ultieme weekendje weg in Zuid-Limburg. Mooi Bemelen biedt vakantiehuizen aan voor 4 tot 12 personen. Vier uw vakantie in de prachtige 5-sterren landschap van Zuid-Limburg!

Op dit moment vinden er werkzaamheden plaats op ons resort. We proberen dit tot een minimum te beperken, maar helaas kunt u hier hinder van ondervinden.

Vakantiehuis huren in Zuid-Limburg

Er zijn verschillende vakantiehuizen in Zuid-Limburg te huur op dit luxe vakantiepark. Van een eenvoudige chalet tot luxe villa, van 4 tot 12 personen, oftewel voor ieder wat wils. Wilt u een vakantiehuis huren in Zuid-Limburg? Wacht dan niet langer en boek nu een luxe vakantie op dit vakantiepark in Zuid Limburg.

 

 

Vakantiepark met zwembad

Bij een luxe vakantie behoren natuurlijk ook een aantal faciliteiten om het verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Zo heeft dit vakantiepark nabij Maastricht vanaf medio 2020 verschillende faciliteiten, zoals een binnenzwembad en een buitenzwembad met glijbanen! Tevens kunt u hier helemaal tot rust komen in de luxe wellnesscenter op het vakantiepark. Hier kunt u onder andere genieten van een massage en kunt u tot rust komen in het Beauty Salon. Pak even een momentje voor uzelf, u heeft het verdiend! Tevens zijn er mogelijkheden voor kinderwellness

Een aantal andere faciliteiten die u vanaf medio 2020 kunt vinden op dit vakantiepark in Zuid-Limburg:

  • Restaurant met wine bar, gezellig terras, lounge ruimte en snackbar
  • Indoor gym en buiten sportbaan
  • Blote voetenpad
  • (Binnen)speeltuin
  • Verhuur (race)fietsen, mountainbikes en e-bikes
  • Dierenweide