1. Luxe vakantiewoningen
  2. Vlakbij Maastricht
  3. Wellnesscenter
  4. Binnen- & Buitenzwembad

Vakantiepark Limburg

Weekendje weg vlakbij Maastricht

Ben je op zoek naar een mooi vakantiepark in Limburg? Bekijk dan het aanbod op Green Resorts Mooi Bemelen. Dit park met luxe vakantiewoningen dichtbij Valkenburg zal zorgen voor het ultieme weekendje weg in Zuid-Limburg. Mooi Bemelen biedt vakantiehuizen aan voor 4 tot 12 personen. Vier uw vakantie in de prachtige 5-sterren landschap van Zuid-Limburg!

Let op: Op dit moment zijn er geen faciliteiten geopend op het park.

 
vakantiepark limburg
vakantiepark limburg

Vakantiepark met zwembad

Bij een luxe vakantie behoren natuurlijk ook een aantal faciliteiten om het verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Zo heeft dit vakantiepark een binnenzwembad en een buitenzwembad met glijbanen! Tevens kunt u hier helemaal tot rust komen in de luxe wellnesscenter op het vakantiepark. Hier kunt u onder andere genieten van een massage en kunt u tot rust komen in het Beauty Salon. Pak even een momentje voor uzelf, u heeft het verdiend! Tevens zijn er mogelijkheden voor kinderwellness

Een aantal andere faciliteiten die u kunt vinden op dit vakantiepark in Zuid-Limburg:

  • Restaurant met wine bar, gezellig terras, lounge ruimte en snackbar
  • Indoor gym en buiten sportbaan
  • Blote voetenpad
  • (Binnen)speeltuin
  • Verhuur (race)fietsen, mountainbikes en e-bikes
  • Dierenweide

Vakantiehuis huren in Zuid-Limburg

Er zijn 5 verschillende vakantiehuizen te huur op dit luxe vakantiepark. Van een eenvoudige chalet tot luxe villa, van 4 tot 12 personen, oftewel voor ieder wat wils.

Wilt u een vakantiehuis huren in Zuid-Limburg? Wacht dan niet langer en boek nu een luxe vakantie op Green Resorts Mooi Bemelen. Hieronder ziet u een selectie van de mooiste vakantiewoningen vlakbij Maastricht: